Saturday, February 25, 2012

Χειροπέδες σε πολιτικό μηχανικό – τοκογλύφο για χρέη 141 εκατομμυρίων ευρώ!

Για χρέη που ξεπερνούν το απίστευτα μεγάλο ποσό των 141 εκατομμυρίων ευρώ...
συνελήφθη ο πολιτικός μηχανικός Μ.Λ., σε βάρος τους οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για συνέργεια σε τοκογλυφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα…


Ο 61χρονος πολιτικός μηχανικός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται ειδικότερα στο χρηματικό ποσό των 140.918.639,77 ευρώ.



Σε βάρος του, εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικείου Ζακύνθου, με τα οποία είχε διαταχθεί η σύλληψή του για τα αδικήματα της άμεσης συνέργειας σε τοκογλυφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφίας, απάτης και ανακριβών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος σε βαθμό κακουργήματος.



Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσαν επτά καταδικαστικές αποφάσεις των Πλημμελειοδικείων Αθηνών και Βόλου με τις οποίες τις οποίες του έχει επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και 14 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


thestival.gr




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment