Wednesday, February 15, 2012

Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 15-2-2012

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στον Τοξότη προωθεί την επικοινωνία με όλους τους τρόπους, σε σημείο που ίσως …ζαλιστείτε από τα πολλά σούρτα-φέρτα!
Επιπλέον έχοντας αγαθές προθέσεις σκοπεύει να κάνει την καθημερινότητα σας πιο φωτεινή, εδώ όμως είναι που έχει τις ενστάσεις του ο …Πλούτωνας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ανασύρει πάθη και ζήλειες, ενώ δεν θα διστάσει να δημιουργήσει στενόχωρες καταστάσεις, είτε αντικειμενικές είτε υποκειμενικές. Από την άλλη πλευρά όμως, «δυναμώνει» και την σεξουαλικότητα, οπότε …όσοι πιστοί προσέλθετε. Στα οικονομικά, μπορεί να έχετε κέρδη από ζημιές άλλων. Αποφύγετε πάντως να κάνετε σημαντικές αγορές καλλυντικών και τροφίμων.
Κριός
Η διάθεση των φίλων και των συνεργατών είναι ιδιαίτερα θετική απέναντί σας και αυτό συναισθηματικά σας ανεβάζει. Επαγγελματικά, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κάποια πράγματα φθίνουν ή υποβαθμίζονται και χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις που, αν και δεν σας είναι ευχάριστες, είναι απαραίτητες. Αισθηματικά, ένα κρυφό φλερτ μπορεί να αποτελέσει σήμερα αφορμή για αψιμαχίες. Οι γεννημένοι του 1980 θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό αδιέξοδο.
Ταύρος
Η θετική ενέργεια της Σελήνης στον Τοξότη επηρεάζει θετικά τον ψυχισμό σας και νιώθετε καλά χωρίς λόγο και αιτία. Οι σχέσεις σας με τους άλλους συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, καθώς διαπιστώνετε ότι κάποιες από αυτές έχουν πλέον κάνει τον κύκλο τους και χρειάζεται να προχωρήσετε τη ζωή σας χωρίς αυτές. Η διαίσθηση και η έμπνευση θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικές αποφάσεις. Οι γεννημένοι του 1972 θα γνωρίζετε ένα πνευματικό μέντορα.
Δίδυμοι
Σήμερα, αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη από όμορφες σχέσεις και ανθρώπους που σας γεμίζουν με χαρά και αγάπη για τη ζωή. Οικονομικές δοσοληψίες ή συναλλαγές με φίλους θα σας οδηγήσουν σε διλλήματα, καθώς θα χρειαστεί να αποφασίσετε, αν θέλετε να χάσετε μια σχέση ή κάποια χρήματα. Εντάσεις στο χώρο του σπιτιού ίσως επηρεάσουν την κρίση σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες, προκειμένου κάποιες καταστάσεις να μην εκτραπούν.
Καρκίνος
Η μέρα σας βρίσκει με διάθεση να καθαρίσετε και να κάνετε δουλειές που σας ευχαριστούν. Ίσως αισθανθείτε πως κάποιες σχέσεις στο χώρο της εργασίας έχουν φθαρεί και χρειάζονται ανανέωση, προκειμένου να μπορείτε να συνεργάζεστε. Λεκτικές αντιπαραθέσεις και παρορμητικές κινήσεις ίσως αποδειχθούν λανθασμένες, καθώς θα φέρουν περισσότερα προβλήματα από όσα λύσουν. Οι γεννημένοι του 1986 θα επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται μακριά σας.
Λέων
Η Σελήνη στον Τοξότη ομορφαίνει την αισθηματική σας ζωή και σας ωθεί να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν με χαρά. Επαφές και επικοινωνίες με πρόσωπα από το χώρο της εργασίας ίσως σας μεταφέρουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θα πυροδοτήσουν εντάσεις . Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές και τις σπατάλες γιατί θα χρειαστείτε χρήματα και δεν θα τα έχετε. Οι γεννημένοι του 1969 θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα.
Παρθένος
Ένα οικογενειακό θέμα σας φέρνει μια αναστάτωση και σας αναγκάζει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας. Τα οικονομικά του συντρόφου σας ίσως έχουν μια καθοδική πορεία και αυτό αποτελεί αιτία για να διακόψετε κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες ή να σταματήσετε να κάνετε κάποια πράγματα που αγαπάτε. Η επικοινωνία με τους άλλους γίνεται πιο συναισθηματική. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι.
Ζυγός
Τα οικονομικά σας επηρεάζονται από το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες και αυτό σας ενοχλεί, καθώς επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μια έξοδος ή μια μετακίνηση μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας βοηθήσει να βρείτε μια λύση. Ο τρόπος που σας συμπεριφέρονται άτομα μέσα από το χώρο εργασίας σας βάζει σε σκέψεις. Οι γεννημένοι του 1991 αντιλαμβανόμενοι κάποιες δυσκολίες αποφασίζετε να δράσετε.
Σκορπιός
Σήμερα ίσως αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος σε κάποιες συμπεριφορές που επηρεάζουν αρνητικά τη δουλειά σας. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις που θα στεναχωρήσουν άτομα που είναι στο κοντινό σας περιβάλλον. Η ανάγκη να διατηρήσετε αυτά που έχετε σας ωθεί βρείτε τρόπους για να πετύχετε αυτά που θέλετε με τη βοήθεια του συντρόφου ή κάποιου άλλου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1986 θα επιλεχθείτε για μια θέση χάρη στις εξειδικευμένες σας γνώσεις.
Τοξότης
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είσαστε πιο αισιόδοξοι και βλέπετε ευκαιρίες που πριν δεν υπήρχαν καν. Είναι πιθανόν να αντιληφθείτε ότι χρειάζεται να κάνετε ριζικές αλλαγές όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά του σπιτιού σας, προκειμένου να αντεπεξέλθετε σε κάποιες δυσκολίες. Αισθηματικά, νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα και να γευθείτε την ευτυχία. Οι γεννημένοι του 1983, αποφύγετε να καταναλώνετε την ενέργεια σας σε πράγματα που σας πάνε πίσω.
Αιγόκερως
Μέσα από την απόσυρση και την περισυλλογή έχετε την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να θέσετε νέους στόχους. Ίσως αισθανθείτε ότι οι σχέσεις με κάποια πρόσωπα του οικείου οικογενειακού περιβάλλοντος σας έχουν κουράσει και δεν υπάρχει νόημα να παλεύετε μόνοι σε κάτι που χρειάζεται και η συμμετοχή του άλλου. Ερωτικά, νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχείς. Οι γεννημένοι του 1990 με οδηγό τη λογική θα επιλύσετε ένα σημαντικό για εσάς θέμα.
Υδροχόος
Η μέρα ευνοεί συναντήσεις με φίλους και επαφές που στοχεύουν στην υιοθέτηση μιας κοινής γραμμής. Προβλήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο μέσα από ειδήσεις και μηνύματα που απαιτούν ανασύνταξη και ανακατάταξη εδώ και τώρα. Οικονομικά ζητήματα περιβάλλονται από ένα πέπλο μυστηρίου και αμφισβήτησης, γεγονός που σας κινεί υποψίες. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις εν θερμώ.
Ιχθύες
Ήρθε ο καιρός να βάλετε τέλος σε επαφές και δεσμούς που πλέον δεν σας ενώνει τίποτα. Οικονομικές συναλλαγές με άτομα που ανήκουν στο φιλικό σας περιβάλλον δεν μπορούν να συνεχίσουν και αυτό αποτελεί αιτία για να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Σκέψεις που κάνετε σχετικά με την οικογενειακή ζωή θα σας ωθήσουν να πάρετε πρωτοβουλίες και να πολεμήσετε γι’ αυτά που πιστεύετε. Οι γεννημένοι του 1986 θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες επαγγελματικές ίντριγκες.


totefteri




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment