Tuesday, February 7, 2012

ΣΟΚ: 16χρονος προσπάθησε να βιάσει 4χρονο!



Ενώπιον του ανακριτή Αγρινίου θα βρεθεί σήμερα ένας 16χρονος από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να ...


ασελγήσει εις βάρος ενός αγοριού ηλικίας μόλις 4 ετών.



Η υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αποκαλύφθηκε όταν, σε έξαλλη κατάσταση, η μητέρα του παιδιού μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου και κατήγγειλε ότι ο 16χρονος προσπάθησε να βιάσει τον γιο της.



Οπως ισχυρίστηκε η γυναίκα, ο 16χρονος μένει με την οικογένειά του δίπλα από το σπίτι τους και μάλιστα οι δύο οικογένειες γνωρίζονται καλά. Το απόγευμα της Κυριακής κι ενώ ο 4χρονος έπαιζε στην αυλή, κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Οταν η μητέρα άρχισε να τον ψάχνει και να μην τον βρίσκει πουθενά, κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Ετσι βγήκε στον δρόμο και άρχισε να φωνάζει. Κάποια στιγμή μπήκε στο σπίτι των γειτόνων της και βρήκε το μικρό αγόρι να κάθεται μαζί με τον 16χρονο πάνω στο κρεβάτι του, ενώ το παντελόνι του ήταν κατεβασμένο.



Αμέσως αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 16χρονου και τον συνέλαβαν. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ασέλγειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.



Στο μεταξύ, χθες το αγοράκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα για να συμπεριληφθούν στη δικογραφία. Ο 16χρονος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι απλώς έπαιζε με τον μικρό γείτονά του.









Πηγή 24wro






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment