Monday, February 13, 2012

Απίστευτο μποτιλιάρισμα από… 200 πάπιες!

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά 200 ολόκληρες πάπιες έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Κίνας, προκαλώντας απίστευτο μποτιλιάρισμα!


Οι οδηγοί έμειναν «κάγκελο» από το θέαμα όταν είδαν έναν αγρότη να «παρελαύνει» ατάραχος στη μέση του δρόμου μαζί με τα «ζωντανά» του! Με εντυπωσιακή (η αλήθεια είναι) ικανότητα να πειθαρχεί τον περίεργο αυτό «όχλο», ο αγρότης κ. Xu Ling έδειχνε να απολαμβάνει τον περίπατό του. Τι κορναρίσματα, τι λόγια, τι χειρονομίες, τίποτα δεν έδειχνε να τον επηρεάζει! Ο κ. Ling έκανε αυτό που ήξερε καλά να κάνει: Μετέφερε το «κοπάδι» του από μια κοντινή λίμνη όπου είχαν πάει για να βοσκήσουν στο αγρόκτημά του. Τόσο απλό!



Παρά τον κίνδυνο να συληφθεί και να του επιβληθεί υψηλό πρόστιμο, ο αγρότης επέλεξε τον αυτοκινητόδρομο αντί τα στενά παρακείμενα σοκάκια, προκειμένου να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό του. Στις Αρχές πάντως που τον σταμάτησαν είπε: «Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που έκανα αλλά έχω περισσότερες από 200 πάπιες και χρειάζομαι έναν μεγάλο δρόμο για να τα έχω όλα δίπλα μου συγκεντρωμένα! Οι άλλοι δρόμοι τριγύρω είναι μικροί και στενοί και σίγουρα θα χάσω κανένα! Ζητώ συγνώμη και από εσάς και από τους οδηγούς που τους ταλαιπώρησα αλλά δυστυχώς τα έρμα δεν πάνε λίγο πιο γρήγορα!». Τα σχόλια είναι περιττά!





perierga.gr - Απίστευτο μποτιλιάρισμα από... 200 πάπιες!









Πηγή perierga








ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment