Monday, February 6, 2012

Χειμωνιάτικες Τάσεις Που Παραμένουν Και Την Άνοιξη Του 2012...

Με την ευκαιρία που μας δίνουν άλλωστε και οι εκπτώσεις
, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε τι θα πετάξουμε, τι θα κρατήσουμε και τι έχει νόημα να αποκτήσουμε μια τέτοια εποχή για να μας «συντροφεύει» και την άνοιξη. Και τελικά, επικεντρωθήκαμε σε πέντε κομμάτια.




Φαρδύ Παντελόνι

Πρόκειται για ένα must-have κομμάτι για την άνοιξη. Η θερμοκρασία ανεβαίνει μεν, αλλά όχι σε επίπεδα απαγορευτικά για μία τέτοια επιλογή. Ένα φαρδύ παντελόνι σε ελαφρύ ύφασμα είναι ό,τι πρέπει για τις σχετικά ζεστές μέρες της άνοιξης. Ακόμη, και αν είναι σε σκουρόχρωμη απόχρωση φροντίζουμε να το συνδιάσουμε με φωτεινά, ανοιξιάτικα κομμάτια.
Δερμάτινα

Μπορεί να ακούγεται too much για την άνοιξη, αλλά σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι. Μπορούμε εύκολα να ενσωματώσουμε στην ανοιξιάτικη καθημερινότητά μας δερμάτινα αξεσουάρ, συνδιάζοντάς τα με ρούχα σε φωτεινές αποχρώσεις, με αέρινη εφαρμογή και ελαφρυά υφάσματα. Σίγουρα, το ύφος θα παραμένει rock, αλλά δεν θα μοιάζουμε με «μούσα» κάθε φετιχιστή.

The Tuxedo Jacket

Θα το τιμήσουμε και αυτή την άνοιξη. Κατέκτησε τα catwalks τον χειμώνα, αλλά παραμένει στις κορυφαίες επιλογές μας και για την εποχή που μας έρχεται. Τι άλλο να ζητήσουμε άλλωστε, αφού συνδιάζεται πανεύκολα σχεδόν με τα πάντα. Για την άνοιξη το προτιμάμε σε λευκή ή κρεμ απόχρωση, αλλά και το κλασσικό μας μαύρο σακάκι παραμένει η πρώτη μας επιλογή.

Βαθιά Σχισμή

Sexy, γοητευτικό, ακαταμάχητο! Υπάρχουν άπειροι χαρακτηρισμοί για ένα φόρεμα με μία άκρως αποκαλυπτική σχισμή που ξεκινάει από ψηλά, δείνοντας στα πόδια μας την προσοχή που τους αξίζει. Αυτή την άνοιξη οφείλουμε να το δοκιμάσουμε σε μία πιο casual εκδοχή του, μα εξίσου γοητευτική.

The Peter Pan Collar

Και ναι, η τάση που τόσο αγαπήσαμε παραμένει από τις κορυφαίες και για την άνοιξη. Με μια μικρή παραλλαγή στις αποχρώσεις που τα προτιμάμε θα δίνουν το παρόν για πολλούς μήνες ακόμη. Σε ανοιξιάτικες, γλυκές παστέλ αποχρώσεις θα συνεχίσουν να μας θυμίζουν κάτι από την δεκαετία του 60′. Το παραμύθι λοιπόν, συνεχίζεται…
fashionable.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment