Sunday, February 19, 2012

Ο Προσωπικός σας Αριθμός για το 2012

Ο προσωπικός αριθμός του κάθε έτους μας

δείχνει τι μπορούμε να περιμένουμε για το τρέχον έτος

από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Αποκαλύπτει τον τρόπο που μας επηρεάζει σε σχέση με την ημερομηνία γέννησης μας συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή μας επηρεάζεται από.......



εννέα κύκλους που διαρκούν ένα έτος. Κάθε έτος, δέχεται ορισμένους κραδασμούς, από τους αριθμούς 1 έως 9, οι οποίοι θα έχουν επιπτώσεις πάνω μας σε όλη την χρονική περίοδο του έτους αυτού.

Για να βρούμε τον προσωπικό μας αριθμό για το 2012, προσθέτουμε την ημέρα γέννησης μας, τον μήνα γέννησης μας (Ιανουάριος = 1, Φεβρουάριος = 2 ….. Οκτώβριος = 10 κ.λπ.) και το τρέχον έτος μαζί, και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ψηφία, έως ότου καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό.

Ας χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα κάποιο άτομο που έχει γεννηθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Το τρέχον έτος είναι το 2012.
Οπότε προσθέτουμε 8 + 2 + 2 + 0 + 1 + 2 = 15
Αυτό μας κάνει 15.
Δεδομένου ότι πρέπει να καταλήξουμε σε ένα μονοψήφιο αριθμό, προσθέτουμε 1+5 και το αποτέλεσμα μας κάνει 6.
Έτσι, ο προσωπικός αριθμός του συγκεκριμένου ατόμου για το 2012 είναι 6.
Τώρα, κοιτάξτε τις ερμηνείες των αριθμών για να δείτε πώς θα σας επηρεάσει το 2012, ή οποιοδήποτε άλλο έτος θέλετε να ερμηνεύσετε.





Η λέξη-κλειδί για αυτό το έτος είναι ΔΡΑΣΗ. Θα υπάρξουν αλλαγές, πρόοδος και νέα ξεκινήματα. Οι ενέργειες σας αυτό το έτος θα θέσουν τα θεμέλια για το μέλλον σας και θα έχουν συνέπειες για τα επόμενα εννέα έτη. Θα καθορίσετε ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον. Να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα θέτοντας νέους στόχους. Θα επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που έρχονται σε σας και θα έχετε πολλή ενεργητικότητα. Αποφύγετε να αποσπάται η προσοχή σας ή να αναβάλετε τα πράγματα για αργότερα. Να είστε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι. Αν οι υπάρχουσες συνήθειες ή συνθήκες δεν σας ικανοποιούν εδώ και αρκετό καιρό, αυτή είναι η στιγμή να αρχίσετε να απελευθερώνεστε. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε προσωπικές αλλαγές. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την έναρξη ενός προγράμματος άσκησης, υγιεινής διατροφής, μιας γνώσης, διακοπή του καπνίσματος, κλπ.

Δεν θα φοβάστε να είστε ο εαυτός σας και να προωθήσετε τις δικές σας ιδέες. Πρέπει να μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, γιατί η επιτυχία θα έρθει μόνο μέσα από τις δικές σας προσπάθειες. Ο προσδιορισμός και η εμπιστοσύνη είναι οι λέξεις κλειδιά για σας αυτό το έτος. Μπορείτε να περιμένετε πολλά και νέα ξεκινήματα από την ερωτική σας ζωή μέχρι την δουλειά σας. Μπορεί να σας ανατεθεί ένα εντελώς διαφορετικό είδος εργασίας ή ακόμα και να κάνετε μια εντελώς νέα εκκίνηση. Αυτή είναι μια χρονιά που ξεκινά ένας νέος κύκλος γεγονότων στη ζωή σας, όπου τα όνειρα, οι προσδοκίες σας και οι ελπίδες σας θα γίνουν πραγματικότητα. Θα αισθανθείτε αυτό το πνεύμα της ενέργειας και της ανάγκης σας για μια αλλαγή της ζωής σας, αλλά θα διστάζετε να κινηθείτε για να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Το πρόβλημα σας θα είναι μπορεί να καθυστερήσετε και έτσι να χάσετε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Θα πρέπει να μελετήσετε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας τώρα, για να είστε σίγουροι ότι η διστακτικότητα σας είναι σωστή. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση και την πρωτοβουλία σας και να είστε διεκδικητικοί σε όλα αυτά που κάνετε.

Το τρέχον έτος είναι η αρχή ενός νέου κύκλου για εσάς. Αυτή είναι μια στιγμή για να αποσαφηνίσετε τους στόχους σας και να δράσετε. Η σκληρή δουλειά μπορεί να είναι απαραίτητη για να πετύχετε, ενώ η σωματική δύναμη σας θα είναι πού έντονη, περισσότερη από ό, τι έχετε εδώ και αρκετό καιρό. Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να κάνετε κινήσεις αλλαγής στη ζωή σας η δεν σας φαίνεται αναγκαίο να τις κάνετε τώρα, οι νέες προοπτικές σας θα καθυστερήσουν μέχρι τον επόμενο κύκλο που ξεκινά σε εννέα χρόνια. Οι νέοι στόχοι θα πρέπει να καθορίζονται με σαφήνεια και θα πρέπει να εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση, και θα είναι καλύτερο να μην σταθείτε στο παρελθόν αυτήν την στιγμή. Αυτό θα είναι αρκετά εύκολο για σας να το κάνετε, επειδή τα περισσότερα από τα προβλήματα και οι απογοητεύσεις του παρελθόντος, θα έχουν την τάση να εξαφανίζονται, αφήνοντας τον δρόμο ανοικτό για αυτές τις νέες προκλήσεις. Αυτή θα είναι μια σημαντική χρονιά για σας που όμως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και να επωφεληθείτε πλήρως από τις ευκαιρίες.





Η λέξη-κλειδί για αυτό το έτος είναι ΑΝΑΜΟΝΗ. Τα πράγματα που περιμένατε να επιτευχθούν από το περασμένο έτος, αρχίζουν σιγά-σιγά να αναπτύσσονται. Θα πρέπει να περιμένετε και να γαλουχήσετε τα σχέδια σας. Τώρα δεν πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να κάνετε κάποια πράγματα να συμβούν. Τα σχέδια σας θέλουν χρόνο για να ωριμάσουν, πράγμα το οποίο απαιτεί υπομονή και αναμονή χωρίς να εξαναγκάσετε τα πράγματα. Η επιθετικότητα σας θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα. Να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και αναβολές. Μπορεί να νιώθετε μερικές φορές έλλειψη ενεργητικότητας, κι αυτό θα συμβαίνει επειδή θα πρέπει να κινηθείτε γύρω από τα εμπόδια, διατηρώντας παράλληλα τους στόχους σας. Αυτή είναι μια καλή χρονιά για να αποκομίσετε νέες γνώσεις ή για τις σπουδές σας, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το μέλλον. Είναι ένας χρόνος για συνεργασία και οικοδόμηση νέων σχέσεων που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον.

Θα πρέπει να διερευνήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς, μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τους άλλους, και θα πρέπει να συμβιβαστείτε. Αλλά, να είστε προσεκτικοί σχετικά με το ποιος θα συνεργαστεί μαζί σας. Θα θέλετε να κρατήσετε τα σχέδια σας για τον εαυτό σας, ή θα είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των ατόμων με τους οποίους μπορείτε να τα μοιραστείτε. Θα είστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Θα αγωνιστείτε φέτος, αλλά θα υπάρξουν και πολλές ευκαιρίες. Αυτό είναι ένα έτος που θα κάνετε νέες σχέσεις γενικότερα. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ακόμη και μια σταθερή σχέση κατά την διάρκεια αυτού του έτους. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλες τις σχέσεις σας τώρα. Θυμηθείτε, ότι δεν είναι όλες οι σχέσεις καλές, και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Θα είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι σε όλες τις σχέσεις σας, όχι μόνο τις ερωτικές, αλλά και τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές.

Αυτό είναι ένα έτος αποφάσεων και προετοιμασίας, επιλέγοντας μια πορεία δράσης. Είναι σημαντικό να μην αντιδράσετε ή να είστε βιαστικοί στη λήψη αποφάσεων, και να ζητάτε για τα δύσκολα ζητήματα. Θα είστε διακριτικοί και συνεργάσιμοι στις προσωπικές σας σχέσεις για να εξασφαλίσετε την εσωτερική αρμονία. Σας περιμένει ανάπτυξη και συνεργασία, καθώς θα βρεθείτε στο προσκήνιο. Δεν θα πρέπει όμως να εξαναγκάσετε τα πράγματα, προσπαθώντας να προχωρήσετε μπροστά. Η επιθετικότητα σας θα προκαλέσει προβλήματα τώρα. Να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και αναβολές, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Φέτος μπορεί να δοκιμαστεί ο αυτοέλεγχος σας και οι συναισθηματικές σας ευαισθησίες. Θα βελτιώσετε τις ικανότητες σας στην εργασία αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ως ένα βαθμό νευρική υπερένταση κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Μια πολύ βαθιά σχέση με ένα άτομο του αντίθετου φύλου -συμπεριλαμβανομένου και του γάμου- είναι πιθανόν να συμβεί. Σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα εμβαθύνει περισσότερο.





Οι λέξεις-κλειδιά για αυτό το έτος είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Αυτή είναι μια ευχάριστη περίοδος κατά την οποία θα κάνετε νέες φιλίες και θα συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις απολαμβάνοντας την αγάπη. Θα περιστοιχίζεστε από αισιόδοξους και θετικούς ανθρώπους. Προσέξτε μόνο να μην είστε πάρα πολύ υπερβολικοί. Η μαλθακότητα ή η υπερβολή είναι πιθανό να εμποδίσουν την πρόοδο σας και να αναστείλουν την ευκαιρία να βιώσετε τις απολαύσεις. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα κοινωνικό έτος για σας, θα παρασυρθείτε και θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Η καλή αίσθηση του χιούμορ σας, θα σας φέρει φιλίες και ευτυχία σαν αντάλλαγμα για τις προσπάθειες σας να είστε ο εαυτός σας. Περισσότερο από τις άλλες χρονιές, θα διασκεδάσετε και θα ψυχαγωγηθείτε. Θα συναντάτε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους. Είστε διατεθειμένοι να ζήσετε την ζωή σας στο έπακρο τώρα, ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσετε τις συνέπειες αργότερα.

Αυτό είναι ένα έτος επέκτασης και προσωπικής ανάπτυξης. Θα είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Αυτή είναι μια στιγμή για να προβάλετε τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά ταλέντα σας καθώς και να βρείτε τρόπους να εκφραστείτε. Η συγγραφή, η διδασκαλία, το τραγούδι, θα είναι κάποιες από τις δραστηριότητες σας αυτό το έτος. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό έτος για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε τις δημιουργικές ικανότητες σας στο έπακρο. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις, αλλά θα έχετε πρόοδο ή αναγνώριση. Θα ταξιδέψετε φέτος, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και τόπους και θα βρείτε την αγάπη καθώς και καλές στιγμές. Η αναγεννητική σας ικανότητα θα σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, για περισσότερη διασκέδαση και για να εκφράσετε τον εαυτό σας. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας μπορεί να βιαστείτε. Θα αισθανθείτε μεγάλη ανακούφιση αυτό το έτος και θα έχετε την αίσθηση ότι η ζωή, σας αναγνωρίζει επιτέλους τις ικανότητες σας και σας προσφέρει την ευκαιρία να ξαναγεννηθείτε.

Θα έχετε υποστήριξη και ψυχική ανάταση όλο το χρόνο, αρκεί να είστε θετικοί και πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέες κατευθύνσεις. Κάποιες φορές, τα αρνητικά συναισθήματα και η κατάθλιψη θα παρεμποδίσουν την θετική σας ανάπτυξη. Γενικά, αυτή θα είναι μια κοινωνική και ευτυχισμένη χρονιά. Θα θελήσετε να δείτε παλιούς φίλους και να διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Ο ρομαντισμός και η αγάπη θα ανθίσουν. Θα είστε διατεθειμένοι να διασκορπίσετε την ενέργεια σας και να αναλάβετε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ένας καλός χρόνος να επεκτείνετε τα προσωπικά δημιουργικά σας ταλέντα, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τις τέχνες και τις λεκτικές ικανότητες σας. Αυτή μπορεί να είναι μια ευτυχισμένη χρονιά από πλευράς προσωπικής έκφρασης και δράσης, και θα έχετε αναγνώριση. Μια επιπόλαια στάση μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς αποφάσεις και ημιτελή σχέδια. Αυτή δεν θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τα οικονομικά σας, αλλά το επόμενο έτος θα αντισταθμίσει αυτές τις επιπτώσεις.





Η λέξη-κλειδί για αυτό το έτος είναι ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ. Το προηγούμενο έτος ήταν πολύ διασκεδαστικό αλλά τώρα θα είστε πολύ οργανωμένοι, πρακτικοί και θα εκπληρωθούν τα σχέδια που κάνατε πέρυσι. Τώρα βάζετε τα θεμέλια για το μέλλον σας. Θα δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες, στην οργάνωση και την τάξη και θα προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που θα έρθουν στο επόμενο έτος. Χρησιμοποιήστε το αυξημένο ενδιαφέρον σας και την αποφασιστικότητα σας για να θέσετε νέους στόχους. Χρησιμοποιώντας τις ικανότητες σας για να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τα πράγματα θα είναι χρήσιμο για σας. Είναι επίσης μια καλή χρονιά να ασχοληθείτε με μακροπρόθεσμα σχέδια. Να είστε βέβαιοι ότι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Αυτό είναι ένα έτος που θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην υγεία, είτε για τον εαυτό σας ή κάποιου μέλους της οικογένειας σας.

Αυτά που κάνετε δεν θα σας είναι πάντα ευχάριστο τώρα, αλλά θα υπάρξει μεγάλη ικανοποίηση αργότερα καθώς οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν. Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα εργάζεστε σκληρά αλλά την ίδια στιγμή θα είστε ευέλικτοι. Αυτός ο συνδυασμός της σκληρής δουλειάς και της ευελιξίας θα σας επιτρέψει να κάνετε πλήρη αξιοποίηση των ευκαιριών που έρχονται. Θα θέσετε τα πάντα σε τάξη και θα προετοιμαστείτε για την μελλοντική σας ανάπτυξη. Όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας, θα είστε πρακτικοί και εγκρατείς. Θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, αλλά θα ξοδέψετε τα χρήματα σας και για διασκέδαση. Θα καλλιεργήσετε σταθερές σχέσεις και θα κάνετε σχέδια για επέκταση. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να αισθανθεί απογοήτευση με το βάρος των ευθυνών και τον περιορισμό. Απλά να ξέρετε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο της ζωής σας αυτό το έτος, αλλά ακόμα κι αν και θα κάνετε κάποιες θυσίες, θα βγείτε καλύτερα προετοιμασμένοι και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις της ζωής.

Η τελική επιτυχία σας έγκειται στην ικανότητα σας να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και με την σκληρή δουλειά και προσπάθεια, θα πορευτείτε προς την επιτυχία. Θα έχετε αργή, αλλά σταθερή πρόοδο. Αυτό είναι ένα έτος σκληρής δουλειάς και προσπάθειας, καθώς θα συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, έχοντας αυτοέλεγχο. Θα πρέπει, όμως, να μην απογοητεύεστε, όταν κάποια σημαντική προσπάθεια σας αποτυγχάνει να παράγει θετικά αποτελέσματα. Αυτή είναι μια οργανωτική χρονική περίοδος για σας όπου θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι καθώς οι ευθύνες σας θα αυξηθούν, και απαιτείται σκληρή προσπάθεια και δουλειά για την διατήρηση της ισορροπίας. Αυτό το έτος θα πρέπει να προσέξετε την υγεία και την διατροφή σας, καθώς η φυσική αντίσταση σας θα είναι χαμηλή και μπορεί να γίνετε πιο επιρρεπείς σε ασθένειες. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας αυτό το έτος καθώς θα πρέπει να είστε έτοιμοι για το επόμενο έτος που θα είναι λίγο μπερδεμένο.





Οι λέξεις-κλειδιά για αυτό το έτος είναι ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτή θα είναι μια συναρπαστική χρονιά γεμάτη ποικιλία και αλλαγή. Πολλές εκπλήξεις θα έρθουν στο δρόμο σας. Είναι μια χρονιά για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να συμμετέχετε σε νέες εμπειρίες. Να είστε ανοικτοί και έτοιμοι για νέες ευκαιρίες. Θα αισθανθείτε κάποια ανακούφιση μετά την σκληρή δουλειά του προηγούμενου έτους. Θα κάνετε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός φέτος και θα μπορέσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Να μην είστε προσκολλημένοι σε παλαιούς τρόπους συμπεριφοράς καθώς αυτή είναι χρονιά αλλαγής. Μπορεί να αισθανθείτε ανήσυχοι κι αυτή η ανησυχία μπορεί να σας οδηγήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας. Θα πρέπει να ενεργείτε με σκέψη και προετοιμασία, βασιζόμενοι στην ορθή κρίση σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που απαιτεί ταχεία δράση. Να είστε λογικοί, συνεπείς και σταθεροί, αλλά και διατεθειμένοι να αλλάξετε και να απελευθερωθείτε από τα πράγματα που έχουν χάσει την χρησιμότητα τους. Αυτό περιλαμβάνει και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα έτος ελευθερίας, είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τους φίλους και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Θα έχετε κάποιες απρόσμενες περιπέτειες και τυχερά διαλείμματα. Αυτή είναι μια ευνοϊκή χρονιά για ταξίδια, μετακινήσεις, ή να κάνετε κάτι διαφορετικό. Μια σημαντική αλλαγή, όπως αλλαγή εργασίας ή κατοικίας είναι πιθανό να συμβεί κατά την διάρκεια αυτού του έτους. Αυτή η αλλαγή δεν θα προέρχεται από τις προσπάθειες σας, αλλά το αποτέλεσμα της θα εξαρτηθεί από την ικανότητα σας να προσαρμοστείτε και να κάνετε χρήση της αλλαγής για το καλό σας. Μπορεί να είστε επιρρεπείς φέτος στο καλό φαγητό, το αλκοόλ, το σεξ, τα ναρκωτικά, κλπ. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί γιατί θα υποφέρετε αργότερα. Μπορείτε να περιμένετε αλλαγές, ταξίδια, ανάπτυξη, επέκταση και απελευθέρωση από τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις του περασμένου έτους. Θα αλλάξετε τις παλιές συνθήκες στη ζωή σας ενώ τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι απογοητεύσεις του παρελθόντος έτους σταδιακά θα μειωθούν και θα εξαφανιστούν.

Αυτό το έτος μπορεί να είναι είτε ένα ταραχώδες έτος, από μια αλλαγή που δεν είναι ευπρόσδεκτη ή αναμενόμενη, είτε συναρπαστικό, αν είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο. Απλά θα έχετε περισσότερη προσωπική ελευθερία και περισσότερες ευκαιρίες να εκφράσετε την προσωπικότητα σας. Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι να προσαρμοστείτε σε αυτές τις μεταβαλλόμενες συνθήκες και να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας, να είστε τολμηροί, να ριψοκινδυνέψετε και να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο, απροσδόκητο και δύσκολο. Προσοχή όμως, μην πάτε στα άκρα, δεδομένου ότι η γρήγορη και ξέφρενη ενέργεια σας, μπορεί να σας οδηγήσει στα άκρα της συγκίνησης, του πάθους ή της κερδοσκοπίας. Αυτό είναι ένα έτος μεγάλων αλλαγών στη ζωή σας. Είναι πιθανό να κάνετε νέους φίλους καθώς θα διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Αν είστε σε τέλμα, τώρα είναι η ώρα να αναζητήσετε νέες κατευθύνσεις.





Οι λέξεις-κλειδιά για αυτό το έτος είναι ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ. Μετά την ελευθερία του προηγούμενου έτους, τα ενδιαφέροντα σας θα επικεντρώνονται τώρα στο σπίτι και στις ανάγκες του συντρόφου σας, των παιδιών σας, των γονέων σας και των φίλων σας. Είναι η στιγμή που θα κατακλυστείτε από συναισθήματα και θα θέλετε να ανακουφίσετε και να φροντίσετε τους άλλους. Θα κληθείτε να βοηθήσετε τους άλλους, επειδή σας έχουν ανάγκη. Μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να φροντίσετε τους αρρώστους ή τους ηλικιωμένους κάνοντας μια περιστασιακή θυσία για αυτούς. Θα επιδιώξετε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ισορροπίας. Κάποια προβλήματα με τις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να προκύψουν, όμως, αν τα χειριστείτε με αγάπη και κατανόηση θα τα διευθετήσετε ομαλά. Κάντε ένα ανοικτό διάλογο με την οικογένεια και τους φίλους σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε και να εξετάσετε τις ανάγκες του καθενός.

Θα μπορέσετε να απολαύσετε την αγάπη, τον ρομαντισμό ή ακόμα και τον γάμο. Όσο περισσότερη αγάπη δίνετε, τόσο περισσότερο θα σας επιστρέφει πίσω. Μην συγκρατείτε τα συναισθήματα σας και να είστε εκφραστικοί. Μερικές φορές αυτό το έτος φέρνει μια ανανέωση σε παλιές σχέσεις ή μια γέννηση στην οικογένεια. Θα έχετε μια οικονομική επιτυχία αυτό το έτος, ίσως με τη μορφή ευκαιριών στην σταδιοδρομία σας. Νέες ευθύνες και προκλήσεις, δημιουργούν προσωπική ανάπτυξη. Αυτή είναι επίσης μια καλή χρονιά για την κατασκευή ή την αγορά σπιτιού. Φέτος θα επικεντρωθείτε σε ζητήματα γύρω από το σπίτι ή την οικογένεια σας, ενώ τα άλλα πράγματα φαίνονται να κινούνται με αργούς ρυθμούς. Να έχετε πίστη ότι όλα τα πράγματα κινούνται ομαλά ακόμη και αν φαίνεται ότι δεν είναι έτσι. Φροντίστε τις υποθέσεις σας χωρίς να παραμελείτε την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα έχετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις να αναλάβετε, είτε προσωπικές, είτε συναισθηματικές, είτε οικονομικές.

Αυτή είναι μια χρονιά που είτε θα ερωτευθείτε παράφορα, είτε θα πάψετε να είστε ερωτευμένοι. Για να είστε κοντά σε κάποιον, έχετε ανάγκη να σας εκτιμάει, να σας σέβεται, να σας φροντίζει και να εργάζεται μαζί σας. Θα αισθάνεστε την ανάγκη να αγκυροβολήσετε κάπου και να βρείτε συναισθηματική ασφάλεια, δίνοντας και λαμβάνοντας αγάπη και προσοχή. Η καρδιά σας θα επιδιώκει την ισορροπία, την αρμονία, την γαλήνη και την ομορφιά στο περιβάλλον σας. Αυτό το έτος θα αυξήσει τις ευθύνες σας και θα εμβαθύνει την ανησυχία σας για την οικογένεια, τους αγαπημένους σας και τους στενούς σας φίλους. Καλείστε να κάνετε ορισμένες προσαρμογές στη ζωή σας, ή θυσίες για την οικογένεια σας ή να κλείσετε έναν κύκλο στη ζωή σας. Αυτό δεν είναι ένα έτος για μεγάλα επιτεύγματα, αλλά για να τελειώσετε τα έργα που είχατε αρχίσει νωρίτερα. Να αναμένετε μια πολύ καλή χρονιά για την οικογένεια σας και όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Η ανταλλαγή συναισθημάτων με αυτούς που είναι κοντά σας θα είναι πολύ καλύτερη κατά την διάρκεια αυτού του έτους.





Η λέξη-κλειδί για αυτό το έτος είναι ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ. Θα νιώσετε ότι θέλετε να αναλώσετε περισσότερο χρόνο μόνοι σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε μέσα σας τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Αυτό δεν είναι ένα έτος για κοινωνικές δραστηριότητες, ούτε πρόκειται για ένα έτος που θα προσπαθήσετε να επιτύχετε τους στόχους σας σε υλικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή για να κατανοήσετε τον εαυτό σας από τον εσωτερικό προβληματισμό και στοχασμό. Εσείς οι ίδιοι θα λάβετε μέριμνα για τις καθημερινές ανάγκες σας και δεν θα ανησυχείτε για τις φυσικές και υλικές ανάγκες σας. Η υπερβολική ανησυχία για τα υλικά πράγματα θα σας προσφέρει μόνο αρνητικές εμπειρίες. Αυτό δεν είναι καλό έτος για έναρξη νέων πραγμάτων ή επέκταση των τωρινών έργων σας. Απλά συνεχίστε να τελειώσετε ό, τι έχετε αρχίσει στο παρελθόν. Αυτό είναι ένα έτος για διαλογισμό και περισυλλογή. Θα προσπαθήσετε να αναπτύξετε την προσωπική αντίληψη σας, θα έχετε πνευματική πρόοδο και θα ενισχύσετε τον βαθύτερο εαυτό σας.

Ασυνήθιστες καταστάσεις μπορεί να εμπνεύσουν τον αυτοέλεγχο σας. Μάθετε να χρησιμοποιείτε και να βασίζεστε στη διαίσθηση σας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Προσπαθήστε να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα μόνοι σας. Είναι μια χρονική περίοδος για να μελετήσετε το παρελθόν και το παρόν, και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε αναπτύξει κάποια νέα ενδιαφέροντα. Μπορεί να υπάρξει μια επιθυμία να μελετήσετε επιστημονικά, θρησκευτικά ή απόκρυφα θέματα. Οι άλλοι δεν θα μπορούν να κατανοήσουν την συμπεριφορά σας να θέλετε να είστε μόνοι, ούτε να καταλάβουν τα νέα ενδιαφέροντα σας ή τις δραστηριότητες σας. Τα γεγονότα της ζωής σας θα σας κάνουν να αισθάνεστε πιο εσωστρεφείς και στοχαστικοί, και να θέλετε να απομονωθείτε. Θα υπάρξει μια προστατευτική αύρα γύρω σας, η οποία θα προκαλέσει τους φίλους και το περιβάλλον σας να αναρωτιέται αν τα πράγματα είναι εντάξει … να σας ρωτάνε αν είστε καλά ή ίσως αποκαρδιωμένοι από κάτι.

Αυτό είναι ένα έτος που θα νιώσετε συναισθηματικό και διανοητικό περιορισμό, και θα κάνετε μια καταγραφή των επιτευγμάτων σας, ρίχνοντας μια ρεαλιστική ματιά στη ζωή σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, αντί να προσπαθήσετε να εξαναγκάσετε κάποια πράγματα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε το γεγονός ότι οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζετε έχουν ως στόχο να σας βοηθήσουν στην κατανόηση του εαυτού σας και της μελλοντικής πορείας σας. Θα είστε πολύ εσωστρεφείς και θα προβληματιστείτε στη ζωή σας. Θα είναι καλό για σας να περνάτε τον χρόνο σας μόνοι σας ή με ήσυχες δραστηριότητες, προσπαθώντας να ξεφύγετε από τις πιέσεις. Αυτή είναι μια καλή χρονιά να προβληματιστείτε σχετικά με το παρελθόν και να σχεδιάσετε για το μέλλον. Αυτή δεν είναι μια χρονιά δράσης, αλλά αναμονής και ανάπτυξης. Η ερευνητική σας ικανότητα και η κατανόηση θα είναι στα καλύτερα τους. Θα εστιάσετε την προσοχή σας στα ταλέντα και τις ικανότητες σας, σε μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο που έχετε τώρα για να τα βελτιώσετε. Ίσως ακόμα να βρείτε χρόνο για να αποκτήσετε περισσότερη γνώση, ή απλά να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με προβληματισμούς και διαλογισμό.





Οι λέξεις-κλειδιά για αυτό το έτος είναι ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ. Πέρυσι ασχοληθήκατε με τον εαυτό σας, αλλά τώρα θα βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και θα ασχοληθείτε με τις επιχειρήσεις ή την καριέρα σας. Τα πράγματα θα πάνε καλά κατά την διάρκεια αυτού του έτους. Θα δείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας κατά τα τελευταία επτά χρόνια. Θα είστε πιο νηφάλιοι, καλύτερα εστιασμένοι, και δυναμικοί στο να συνεχίσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. Αν συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά, η εξέλιξη θα είναι δική σας. Όλες οι ικανότητες σας κατά την διάρκεια αυτού του έτους, θα είναι ισχυρότερες από οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Αυτή είναι η στιγμή για ολοκλήρωση και οφέλη. Θα δώσετε τον εαυτό σας σε ό, τι κάνετε, και θα έχετε την δυνατότητα για οικονομική ανάπτυξη. Όμως, παρόλο που μπορεί να συσσωρεύσετε πλούτο, θα πρέπει να παραμείνετε ανεξάρτητοι από αυτό. Αυτή είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα στη ζωή σας και ένα έτος μεγάλων αποφάσεων και σημαντικών επιτευγμάτων. Είναι σημαντικό να θυμάστε τα μαθήματα που μάθατε κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Η πνευματική και συναισθηματική εσωστρέφεια που έλαβαν χώρα κατά το προηγούμενο έτος, σας δίδαξαν ότι η ευτυχία δεν προέρχεται από τον πλούτο, αλλά απλά από την εμπειρία της ζωής. Θα έχετε πολλή δύναμη, δημιουργικότητα και διαίσθηση και θα έχετε ανάπτυξη χάρη στην εσωτερική σας δύναμη και την αυτοπεποίθηση σας. Δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ούτε φόβο αλλά θα σκέφτεστε μόνο την επιτυχία. Όλοι οι τομείς της ζωής σας μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικοί, και θα έχετε οφέλη σε επιχειρηματικά θέματα. Μπορεί να λάβετε αναγνώριση και βελτίωση της οικονομικής κατάστασης σας, αν έχετε καλή κρίση. Να θυμάστε ότι αυτό είναι επίσης ένα έτος δράσης. Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας παρασύρουν αλλά χρησιμοποιήστε ορθή κρίση. Μερικές φορές, κάποια πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν προς το καλύτερο αργότερα. Φέτος να περιμένετε για να αποκομίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας κατά τα τελευταία επτά χρόνια. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά και κάνατε πραγματική προσπάθεια για την δουλειά ή την σχέση σας, τότε αυτό το έτος θα σας φέρει επιτυχία και ευτυχία.

Εάν, από την άλλη πλευρά, η ζωή σας ήταν χαλαρά δομημένη και βαδίζατε χωρίς σκοπό, αυτό το έτος θα είναι απογοητευτικό, γεμάτο με δυσκολίες και πνευματική ένταση. Θα ανταμειφτείτε ανάλογα με την προσπάθεια που έχετε κάνει και ό, τι αξίζετε. Αν ήσασταν οργανωμένοι, αποτελεσματικοί, ειλικρινείς και με ορθή κρίση και δίκαιοι με όλους, μπορείτε να περιμένετε εξέλιξη, αναγνώριση και επιτυχία. Ο εγωισμός, η απληστία και η δίψα για εξουσία, θα στραφούν εναντίον σας και η ζωή σας θα είναι γεμάτη με απογοήτευση και απώλεια. Αν δεν ήσασταν ευχαριστημένοι στην προσωπική σας ζωή, αυτό το έτος δείχνει την λήξη μιας σχέσης, ερωτικής ή επαγγελματικής. Αυτή είναι η χρονιά που ωθήστε για την απελευθέρωση σας. Ευκαιρίες για την προώθηση και αναγνώριση των σχεδίων σας είναι πιθανό να προκύψουν κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους. Το σίγουρο είναι ότι θα αποπνέετε αυτοπεποίθηση και εξουσία, και οι άλλοι θα έχουν την τάση να είναι δεκτικοί στην ηγεσία και τον έλεγχο σας.





Η λέξη-κλειδί για αυτό το έτος είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. Αυτή είναι η χρονιά όπου θα τελειώσετε με όλες τις εκκρεμότητες σας και θα κάνετε χώρο για νέες εμπειρίες. Μπορείτε να αισθανθείτε ενθουσιασμό για μια νέα αρχή στη ζωή σας, αλλά την ίδια στιγμή, θα φοβάστε να την κάνετε. Μην ξεκινήσετε κάτι καινούριο στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάτι που θα ξεκινήσετε αυτό το έτος, όπως γάμος, επιχείρηση, κ.λπ., μπορεί να λήξει σύντομα. Αυτή είναι μια στιγμή ολοκλήρωσης και κατάληξης. Θα πρέπει να τελειώσετε με οποιαδήποτε θέματα σας δημιουργούν εμπόδια. Τα προβλήματα με τους άλλους ελαχιστοποιούνται ή εξαφανίζονται εντελώς. Σε περίπτωση που κάποιο άτομο φύγει από την ζωή σας, συνειδητοποιήστε ότι είναι για κάποιο λόγο. Μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα το άγχος σας και πώς να το αντιμετωπίσετε. Η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί στους άλλους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Βρείτε τους τρόπους που μπορείτε για να δώσετε στους άλλους. Ο χρόνος και η ενέργεια σας είναι πολύτιμα. Θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας όχι στον εαυτό σας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​αλλά να επικεντρωθείτε στους άλλους.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις αυτό το έτος. Θα πρέπει να είστε ανεκτικοί και συμπονετικοί γιατί τότε θα ανταμειφθείτε. Αυτός είναι ο πιο κατάλληλος χρόνος για να διώξετε τα αρνητικά πράγματα στη ζωή σας. Επίσης θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε θέματα υγείας. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε καλή διατροφή ή να κόψετε μια κακή συνήθεια. Να περιμένετε η ζωή σας να αλλάξει γύρω σας. Οτιδήποτε είναι τετριμμένο ή δεν είναι πλέον χρήσιμο στη ζωή σας, είναι πιθανό να λήξει. Μπορεί να αφήσετε ένα γάμο ή μια σχέση. Τα συναισθήματα σας θα είναι λυπημένα και ευμετάβλητα, γιατί υποσυνείδητα ξέρετε ότι υπάρχει μια σημαντική αλλαγή και νέα εξέλιξη στη ζωή σας. Θα είστε ευαίσθητοι και πολύ διαισθητικοί. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε θετικοί και συναισθηματικά αισιόδοξοι, γιατί το επόμενο έτος καλείστε να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο ή κεφάλαιο στη ζωή σας. Οι εμπειρίες που θα έχετε αυτό το έτος θα απαιτήσουν θάρρος, αποφασιστικότητα και αντοχή.

Θα νιώθετε συναισθηματικό μπλοκάρισμα, οπότε μην αρχίσετε κάτι νέο και να είστε υπομονετικοί. Οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μικρής διάρκειας, και θα έχει έλλειψη μονιμότητας. Για το λόγο αυτό, δεν είναι σοφό να δημιουργήσετε νέα έργα. Να έχετε υπομονή, αγάπη για τους άλλους, συμπόνια, ανοχή και συγχώρεση και πάνω απ ‘όλα, και να μην μένετε προσκολλημένοι σε ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν σας είναι πλέον χρήσιμα ή παραγωγικά. Αυτό είναι ένα έτος ολοκληρώσεων, και μια στιγμή για να κάνετε έναν απολογισμό στη ζωή σας, και να κρατήσετε αυτά για τα οποία είστε υπερήφανοι, διώχνοντας ό, τι δεν σας είναι αναγκαίο. Είναι πιθανό να εξετάσετε τις παλιές σας αξίες, τα ιδανικά και τις ιδέες που νομίζατε ότι ήταν σημαντικά. Μπορεί επίσης να αντιληφθείτε ότι έχετε μια τάση να επικοινωνήσετε με την φύση, και να αποδράσετε από την καθημερινότητα σας. Πολλά πράγματα από το παρελθόν, θα έρθουν σε πέρας κατά την διάρκεια αυτού του έτους.

www.e-zwdia.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment