Saturday, February 11, 2012

23χρονος κατασκεύασε κινητό απο μπαμπού!

Το είδαμε κι αυτό! Ο Kieron-Scott Woodhouse, Βρετανός
φοιτητήςαπό το Shepherds Bush του Λονδίνου...

είναι ο εμπνευστής και σχεδιαστής του πρώτου κινητού τηλεφώνου το οποίο είναι κατασκευασμένο από μπαμπού. Σχεδιάζει να το κυκλοφορήσει τόσο στη Βρετανία όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη, αργότερα μέσα στο έτος.



Ο 23χρονος, ο οποίος σπουδάζει σχεδιασμό προϊόντων στο Πανεπιστήμιο του Middlesex, ήθελε να αναβαθμίσει την αγορά κινητών τηλεφώνων, δίνοντας της έναν… ξύλινο τόνο.





O Kieron-Scott Woodhouse ποζάρει με την δημιουργία του!



Κατασκευασμένο από βιολογικής καλλιέργειας μπαμπού τεσσάρων ετών και το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητά του, το «ADzero» τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android και έχει το μισό περίπου μέγεθος του iPhone.



Θα διαθέτει κάμερα στο πίσω μέρος και ένα ειδικό «φλας δακτυλίου», μια καινοτομία που δεν υπάρχει σε άλλο κινητό. Ένα κυκλικό φωτογραφικό φλας γύρω από το φακό της κάμερας θα εξασφαλίζει επιπλέον φωτισμό και θα ελαχιστοποιεί τις σκιές.



«Το μπαμπού μπορεί να φαίνεται σαν ένα περίεργο υλικό για κινητό τηλέφωνο, ωστόσο σας διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ ανθεκτικό και αρμόζει πλήρως για τέτοιου είδους συσκευές», τονίζει ο 23χρονος φοιτητής.



Ο Woodhouse σχεδίαζε αρχικά να προωθήσει το «ADzero» μονάχα στη κινεζική αγορά. Ωστόσο, προς έκπληξή του, πολλοί άνθρωποι έγιναν οπαδοί του, όταν δημοσίευσε το έργο του στο διαδικτύου, και αποφάσισε να το θέσει σε μαζική παραγωγή. Τη παραγωγή του ανέλαβε η εταιρία Adzero και αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους να βρίσκεται στην αγορά.

techtv



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment