Sunday, February 26, 2012

Τρέχουν για τα 2,5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό

«Τρέχουν» για τα 2,5 εκατ. ευρώ στον ΠαναθηναϊκόΕπαφές ανάμεσα στους μετόχους θα υπάρξουν μέσα στην
ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου...

να βρεθεί λύση για τα 2,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός ενδεχόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη.



Η UEFA πιέζει και έτσι στον Παναθηναϊκό έχουν... ταρακουνηθεί. Στην ΠΑΕ θα υπάρξει τις επόμενες μέρες ο καθορισμός του πλάνου πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα ενόψει του νέου ελέγχου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.



Σκοπός του Παναθηναϊκού είναι μέχρι τη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου να υπάρχει συμφωνία για τον τρόπο που θα βρεθούν τα 2,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να ρυθμιστούν οι οφειλές του 2011. Αυτά τα χρήματα θα πρέπει να έχουν καταβληθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, έτσι ώστε η ομάδα να μην μπλέξει σε περιπέτειες και να αγωνιστεί κανονικά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.



Παρόλα αυτά, στον Παναθηναϊκό εκφράζεται αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει θετικά και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι θα έχουν αυτά τα χρήματα μέσω της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της 9ης Μαρτίου.



Φυσικά, πάντα στο προσκήνιο υπάρχει και το θέμα του δανείου, με τον Αδαμάντιο Πολέμη να εντείνει τις προσπάθειές του για επίτευξη συμφωνίας με τράπεζα της Ελλάδας.

onsports


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment