Sunday, February 26, 2012

26 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

26 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Η μέρα ξεκινά με ...θόρυβο και συναισθηματικές εξάρσεις,
όμως από το μεσημέρι και μετά, όλα...

αυτά υποχωρούν και αντικαθίστανται σταδιακά από την ανάγκη για ραθυμία, αδράνεια και χαλάρωση ή απλά για λιγότερο ριψοκίνδυνες επιλογές. Αισθηματικά βαδίζετε «στα σίγουρα», ενώ παράλληλα δίνετε προτεραιότητα και στα οικονομικά θέματα, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας ή τις όποιες προοπτικές ανάπτυξης. Ιδανική βραδιά για να ασχοληθείτε με ό,τι έχει για εσάς μεγαλύτερη αξία.



Κριός



Το πρωινό είναι έντονο και σας κρατά σε εγρήγορση αλλά από αργά το μεσημέρι δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν με ένα πιο στατικό τρόπο. Οι επαφές με πρόσωπα που ανήκουν στο προσφιλές σας περιβάλλον συμβάλλουν σε ένα όμορφο και θετικό κλίμα που σας χαλαρώνει και συνάμα σας ψυχαγωγεί. Μια μέρα που θα μάθετε κουτσομπολιά για πρώην σας.







Ταύρος



Σήμερα, νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και απολαμβάνετε την εκτίμηση και την αγάπη που σας προσφέρουν οι γύρω σας. Εργασίες που πρέπει να γίνουν σας δημιουργούν ανία και πιθανόν να ζητήσετε από κάποιους άλλους να τις κάνουν ή να σας βοηθήσουν σε αυτές. Μια μέρα που χρειάζεται να προσέξετε τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνετε.







Δίδυμοι



Με τη Σελήνη λίγο πριν το απόγευμα στον Ταύρο ήρθε η ώρα για να τεμπελιάσετε, να χαζέψετε και να μην κάνετε τίποτα, απλά να ξεκουραστείτε. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ επιστρατεύει όλα του τα όπλα για να σας παρασύρει σε μια ερωτική εμπειρία, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Καλή μέρα για να αποφύγετε οικογενειακές συνεστιάσεις που δεν σας εκφράζουν.







Καρκίνος



Σήμερα, θέλετε να έχετε επιλογές και να μπορείτε να πείτε «ναι» ή «όχι» ανάλογα με τα κέφια σας. Κάποιες συναναστροφές με άτομα που σας αγαπούν γι’ αυτό που είστε και όχι για αυτό που δείχνετε θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε όχι απλά καλά αλλά τέλεια. Αισθηματικά, ήρθε η ώρα να αφήσετε τη μαγειρική και τις μπουγάδες και να αφιερωθείτε στο ταίρι σας.







Λέων



Ακόμα και αν δεν πρόκειται να νικήσετε, θέλετε να αγωνιστείτε τόσο για το κύρος σας όσο και για το γόητρο σας. Συναισθηματικά, αισθάνεστε ότι ζείτε μια χαώδη κατάσταση που αδυνατείτε να βάλετε σε τάξη. Μυστικές επαφές και επικοινωνίες ίσως προκαλέσουν υποψίες και αμφιβολίες σε άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Πείτε την αλήθεια, χωρίς να αποκαλύψετε λεπτομέρειες.







Παρθένος



Με το Δία στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου έχετε όλη την εύνοια που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, εκπαίδευση και εξωτερικό. Η Σελήνη λίγο πριν από το απόγευμα εισέρχεται στον 9ο οίκο και τονίζει την ανάγκη να εξελιχθείτε και να αναζητήσετε νέα πράγματα. Αισθηματικά, μπορείτε να περάσατε όχι απλά καλά… υπέροχα.







Ζυγός



Τόσο οικονομικά όσο και ερωτικά διανύετε μια πολύ καλή περίοδο που σας προσφέρει ψυχική ηρεμία και αισιοδοξία. Αισθηματικά, χρειάζεται να είσαστε πιο εκδηλωτικοί και να μην τιμωρείτε το έτερο ήμισυ για λάθη άλλων. Αποφύγετε τις διατροφικές υπερβολές και ασχοληθείτε με την καλυτέρευση της φυσικής και της σωματικής σας κατάστασης.







Σκορπιός



Οι σχέσεις σας βελτιώνονται χάρη στη βοήθεια του Δία που σας ανταμείβει για την αλλαγή πλεύσης που οι ίδιοι χαράξατε. Τα οικονομικά σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με άτομα από το πολύ κοντινό περιβάλλον κι αυτό μπορεί να σας ενοχλεί αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Μια εκδρομή θα σας ανανεώσει.







Τοξότης



Αυτό που χρειάζεται να κάνετε σήμερα είναι ένα διάλλειμα από όλα και να αφήσετε τον εαυτό σας να βρει την χαμένη του ενέργεια, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υψηλές σας προσδοκίες. Αισθηματικά, μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, αντίθετα διεκδικήστε τόσο την αγάπη όσο και το πάθος που θέλετε για να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα.







Αιγόκερως



Η αυτοσυγκράτηση είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία και σήμερα περισσότερο από πότε είστε διατεθειμένοι να πείτε «όχι» σε άτομα και καταστάσεις που σας πηγαίνουν πίσω. Η κούραση και ατονία έχουν κάνει τα πρώτα σημάδια γι’ αυτό αξιοποιήστε το απόγευμα για να χαλαρώσετε και να αποφορτίσετε τόσο το σώμα όσο και το νου σας από εντάσεις και άγχη.







Υδροχόος



Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι και τα πρόσωπα που θεωρείτε της οικογενείας σας. Αφήστε για λίγο την εργασιοθεραπεία και καταπιαστείτε με τον έρωτα και τη διασκέδαση για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να απαλλάξετε τον εαυτό σας από περιττές σκέψεις. Μια μέρα που θα αντιδράσετε σε όποιον προσπαθήσει να σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.







Ιχθύες



Κάποια πράγματα φαίνεται να ακολουθούν μια σταθερά ανοδική πορεία κι αυτό σας προσφέρει την ισορροπία που χρειάζεστε για να συνεχίσετε το δρόμο σας, χωρίς μεγάλα πάνω – κάτω. Στις σχέσεις κουραστήκατε από καλά λόγια και προθέσεις και θέλετε οι υποσχέσεις να συνοδεύονται από τις κατάλληλες πράξεις. Μια μέρα που πιθανόν να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση.
astrology







ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment