Wednesday, February 8, 2012

Ο λύκος κι αν εγέρασε… – 31χρονη Κολομβιανή το νέο αμόρε του Μπερλουσκόνι

Τα χρόνια που τους χωρίζουν δεν είναι ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3, είναι 44 ολόκληρα χρόνια.
Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα μπορούσε να «πειράξει» τον καβαλιέρε. Τη γνώρισε σε ένα κατάστημα με ρούχα, την ερωτεύτηκε κι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα…



Η αδυναμία του στα μπουνγκα μπουνγκα πάρτι και το ωραίο φύλο δε θα εξασθενήσει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να αντιμετωπίζει τη μια δικαστική δίωξη μετά την άλλη, αλλά αυτό δεν τον σταματά από το να απολαμβάνει τη ζωή και τις γυναίκες.

Η τελευταία του κατάκτηση, λέγεται, πως είναι μια 31χρονη Κολομβιανή. Τη συνάντησε, το 2006 στη Ρώμη, σε ένα μαγαζί με ρούχα όπου εκείνη εργαζόταν ως πωλήτρια. Του είπε ότι το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός. Σήμερα, η Αουρόρα Κόσιο είναι ανερχόμενο αστέρι του ιταλικού σινεμά.



Και μερίδιο σε αυτό έχει και ο καβαλιέρε. Τη συνέστησε στους υπεύθυνους παραγωγής της (δικής του) εταιρίας, Medusa Films. Από τότε, η 31χρονη Κολομβιανή πρωταγωνίστησε σε πολλές αισθηματικές κομεντί, ενώ τώρα βγαίνει στο σινεμά και η νέα της ταινία, Το ταξίδι.

Βέβαια, αρνείται ότι ανάμεσά τους υπάρχει ερωτική σχέση. Μια αθώα φιλία το ονομάζει. Αλλά ο ιταλικός Τύπος έχει άλλη γνώμη.

Η Αουρόρα έχει δηλώσει ότι ουδέποτε ο πρώην πρωθυπουργός της ζήτησε ανταλλάγματα για τη βοήθειά του. Ούτε και ποτέ την κάλεσε σε κάποιο από τα μπουνγκα μπουνγκα πάρτι της βίλας του Άρκορε.

Η αποκάλυψη για το νέο ειδύλλιο επισκίασε ακόμη και τον ίδιο τον καβαλιέρε. Για πρώτη φορά μετά από δυο μήνες σιωπής, ο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να μιλήσει στο αμερικανικό περιοδικό Atlantico, για το πολιτικό του μέλλον και την απόφαση να μην αποσυρθεί από την πολιτική «για να μη θριαμβεύσει η Αριστερά». Σε αυτήν (την Αριστερά), άλλωστε, αποδίδει και όλα τα «ψευδή υποτιθέμενα σεξουαλικά σκάνδαλα».

Και όπως είπε αστειευόμενος «για το μόνο που δε με έχουν κατηγορήσει είναι πως είμαι γκέι. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Όσο περισσότεροι υπάρχουν, τόσο μικρότερος είναι ο ανταγωνισμός!».

tsantiri







ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment