Monday, February 6, 2012

Συνελήφθη 34χρονος που κακοποιούσε και εξέδιδε 24χρονη κοπέλα

http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/syllipseis13-458x315.JPGΈναν 34χρονο άντρα συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής οι.
..

αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με την κατηγορία της σωματεμπορίας.







Ο 34χρονος άντρας σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή, Αντώνη Μαλελίδη, το τελευταίο δίμηνο εξανάγκαζε μια 24χρονη να εκδίδεται με τη χρήση βίας και απειλής αποκομίζοντας από αυτήν παράνομα χρήματα.





Ο δράστης συνελήφθη χθες το απόγευμα στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Χρυσοχωρίου - Χρυσούπολης μετά από επιχείρηση που έστησαν οι αστυνομικοί. Στον 34χρονο εμφανίστηκε ένας αστυνομικός φερόμενος ως ιδιοκτήτης νυχτερινού μπαρ από τη Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρονταν να συναντηθεί με την 24χρονη.





Ο αστυνομικός έδωσε στον 34χρονο το ποσό των 1500 € σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.





Στην κατάθεσή της η 24χρονη είπε ότι ο δράστης τους δυο τελευταίους μήνες την κακοποιούσε διαρκώς και την εξύβριζε αναγκάζοντάς την παρά τη θέλησή της να εκδίδεται.





Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία και αύριο το μεσημέρι αναμένεται να προσαχθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
newscode.gr


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment