Thursday, February 23, 2012

Σπάνια συλλογή κόμικς πουλήθηκε για 3,5 εκατομμύρια δολάρια

Σπάνια συλλογή κόμικς πουλήθηκε για 3,5 εκατομμύρια δολάριαΜια εκπληκτική συλλογή κόμικς.. . πουλήθηκε σε πλειστηριασμό που έγινε εχθές στη Νέα Υόρκη για 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ ο αείμνηστος BillyWright, μικρό αγόρι ξεκίνησε τη συλλογή του κόμικς, η οποία έφτασε να αποτελείται από ένα θησαυρό 345 τευχών.

Ένα αντίτυπο του Ντετέκτιβ Κόμικς τεύχος 27, το οποίο πωλούνταν προς 10 σεντς το 1939, στο συγκεκριμένο τεύχος πρωτοεμφανίστηκε ο Μπάτμαν, έπιασε τη μεγαλύτερη τιμή εχθές Τετάρτη, τιμή ρεκόρ 523.000 δολαρίων.

Η συλλογή ανακαλύφθηκε πέρυσι από ένα συγγενή του κύριου Wright, την ώρα που έκανε εκκαθάριση στο υπόγειο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η συλλογή σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί ο κύριος Wrightαπό ότι φαίνεται είχε ταλέντο στο να αγοράζει το σωστό κόμικς την κατάλληλη στιγμή.

Τοτεύχος 1 τηςσειράς Action Comics του 1938, όπουπρωτοεμφανίστηκεοΣούπερμαν, πουλήθηκεπρος 299.000 δολάρια.

Αυτή η σημαντικότατη συλλογή κόμικς μπορεί να μην ερχόταν ποτέ στο φως, καθώς ο κύριος Wrightδεν την είχε αναφέρει ποτέ στην οικογένειά του. Τα καλοταξηνομημένα κόμικς, όλα σε άριστη κατάσταση, παρέμεναν άθικτα στο σπίτι του στο Μάρτινσβιλ για 17 χρόνια.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η συλλογή θεωρείται ακόμα πιο πολύτιμη και αξιοσημείωτη γιατί τα βιβλία κρατήθηκαν από τον ίδιο άντρα, ο οποίος τα είχε αγοράσει όταν ήταν μικρό αγόρι.

24ωρο

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment