Tuesday, February 14, 2012

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 37 χωριά στα Γρεβενά

Συνολικά 37 ορεινά χωριά των Γρεβενών...
βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, εξαιτίας των πυκνών χιονοπτώσεων, ενώ παρά την ύφεση που παρουσιάζει η κακοκαιρία, σε μεγάλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αλυσίδες. Κανείς από τους κατοίκους ωστόσο των περιοχών αυτών δεν κινδυνεύει.



Στο μεταξύ, λόγω του χιονιού, που σε ορισμένες περιοχές το ύψος του φθάνει και τα δύο μέτρα, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και σταθερά τηλέφωνα, παραμένουν οι κάτοικοι σε ολόκληρο το Δήμο Αργιθέας Καρδίτσας, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), Μουζακίου - Άρτας, από το 19ο χιλιόμετρο (θέση Τύμπανος προς Δυτική Αργιθέα), Μουζακίου - Ανατολικής Αργιθέας, από το 35ο χλμ. (θέση Αγ. Νικόλαος), στους νομούς Καρδίτσας και Άρτας και Δράκειας - Χανίων, στο Πήλιο.




Επίσης, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον ορεινό όγκο του νομού Ροδόπης, 'Αρνισσας- χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακσταλάν Πέλας, σε ορεινούς οικισμούς του Κιλκίς, στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας- Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), καθώς επίσης και από τις πόλεις Βέροια, Νάουσα και Σέρρες προς και από τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου, Τριών - Πέντε Πηγαδιών και Λαϊλιά.




Ακόμα, η χρήση αλυσίδων είναι απαραίτητη στο μεγαλύτερο τμήμα του ορεινού οδικού δικτύου στους νομούς Φλώρινας, Γρεβενών, Τρικάλων και Καρδίτσας, Φλώρινας και Καστοριάς.

24ωρο

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment