Friday, February 3, 2012

Τι κρύβουν σήμερα 4/2 τα Ζώδια!

Γενικό προφίλ


Ο Ποσειδώνας έκανε εχτές την επίσημη πρεμιέρα του στο ζώδιο των Ιχθύων ...μαγεύοντας με το υποκριτικό του ταλέντο και δημιουργώντας σάλο για το διφορούμενο νόημα του έργου του. Κι έτσι θα είναι η πολύχρονη παραμονή του στο ζώδιο.
Σαγηνευτική και συνάμα γεμάτη από αμφιβολίες. Από την άλλη πλευρά η Σελήνη λίγο μετά τις 8 το πρωί εισέρχεται στον Καρκίνο τονίζοντας τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Είναι ίσως μια καλή ευκαιρία για cocooning, χουζούρεμακαι μαγειρικές επί ...παντός επιστητού


Κριός
Η σημερινή ημέρα απαιτεί συναισθηματικό έλεγχο και καλή οργάνωση του χρόνου. Αγορές και ζητήματα καλλωπισμού ίσως θα πρέπει να προσεχθούν, αφού κάποια πράγματα ίσως να μην είναι τόσο πολύ επιτυχημένα. Παράλληλα, προετοιμαστείτε για τη μεγάλη έξοδο. Τηλεφωνικές επικοινωνίες και απρόσμενες συναντήσεις ίσως δεν είναι τόσο αθώες όσο δείχνουν.


Ταύρος
Στον αισθηματικό τομέα αρχίζετε να καταλήγετε σε συμπεράσματα ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ποσειδώνα από εδώ και πέρα μέσα στους Ιχθύες σας βοηθούν να βγάλετε με μεγάλη άνεση καλλιτεχνικές και ευαίσθητες πτυχές που ίσως μέχρι τώρα ήταν άγνωστες. Αποφύγετε χειρονακτικές ή κοπιαστικές εργασίες.


Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα αποσκοπεί να σας δείξει πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 2ο δείχνει πως θέλετε να αλλάξετε στάση ζωής, χρειάζεται όμως να προσέχετε καθώς ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθύες ίσως αποδειχθεί όχι και τόσο καλός σύμβουλος. Αισθηματικές υποθέσεις ίσως πάρουν μια περίεργη τροχιά.


Καρκίνος
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να εντείνετε τις προσπάθειες και συνάμα, ακούγοντας τη φωνή της διαίσθησής σας, να ξεγλιστρήσετε από αρκετές δυσκολίες. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες βοηθούν να κάνετε στιλιστικές επιλογές που συνδυάζουν τη φινέτσα με την οικονομία. Αγνοήστε κάποιες γκρίνιες από το φιλικό σας περιβάλλον.


Λέων
Σήμερα νιώθετε καλά. Και μόνο το ότι έφυγε ο Ποσειδώνας από απέναντί σας είναι μια ένδειξη χαράς. Αισθηματικά, θα νιώσετε πως το ταίρι σας, αφενός αντιδρά τελείως διαφορετικά στις κινήσεις σας και αφετέρου πως είναι πιο ευτυχισμένο. Προσπαθήστε μέσα από όμορφα τρυκ να γεμίσετε δημιουργικά το χρόνο αλλά κυρίως να δώσετε στη σχέση την προοπτική που της αξίζει.


Παρθένος
Τη σημερινή μέρα θα νιώσετε κάπως περίεργα, αφού θα σας είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε την αίσθηση από την ψευδαίσθηση. Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο πλέον έρχεται να δημιουργήσει μια εικόνα η οποία θα φαντάζει για τους άλλους ονειρική. Έτσι, σήμερα δεν θα ήταν υπερβολή, αν νιώσετε σαν την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Αποφύγετε τις συγκρίσεις.


Ζυγός
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται να σας υποδείξει πως αρκετά από τα σχέδια σας θέλουν μελέτη. Αισθηματικά, νιώθετε πως, αν και έχετε ένα χείμαρρο συναισθημάτων, δεν είναι η καλύτερη στιγμή να τα εκφράσετε. Λειτουργώντας περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα θα αποκομίσετε την αίσθηση ασφάλειας που αναζητάτε.


Σκορπιός
Μια μέρα ιδιαίτερη για εσάς, αφού ο Ποσειδώνας αλλάζει ζώδιο σε μια περίεργη και κομβική περίοδο. Αισθηματικά, η έλξη για κάποια άτομα ίσως σας οδηγήσει να κάνετε κάποιες υπερβολές για τις οποίες όμως δεν θα μετανιώσετε ποτέ. Κάποιες συζητήσεις, αν και θα πάρουν το δρόμο που επιθυμείτε, ίσως προς την εκτέλεση τους παρουσιάσουν καθυστερήσεις.


Τοξότης
Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή, αφού η Σελήνη μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο θα σας γεμίσει με ανησυχίες που μάλλον είναι προϊόν του μυαλού σας. Από την άλλη, με την είσοδο πλέον του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα χρειαστεί να χειριστείτε κάποιες υποθέσεις με ιδιαίτερη προσοχή, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος είτε της εξαπάτησης είτε της παρανόησης.


Αιγόκερως
Η παρουσία της Σελήνης απέναντί σας έρχεται να σας δείξει πως υπάρχει ζωή και πέρα από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας. Η σημερινή μέρα μέσα από φίλους και γνωστούς χρωματίζεται με ζωηρό χρώμα και σας βοηθά να βγάλετε προς τα έξω τα θετικά χαρακτηριστικά που κρύβονται πίσω από την επαγγελματική σοβαροφάνεια.


Υδροχόος
Σήμερα νιώθετε πως θέλετε να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και κυρίως να πετύχετε πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν να περάσετε τις θέσεις σας με ένα ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο. Αισθηματικά, δείχνετε διατεθειμένοι να απαλείψετε τα λάθη του παρελθόντος και κυρίως να βγάλετε προς τα έξω την καλή ψυχική διάθεση αλλά και το εύθυμο του χαρακτήρα σας.




Ιχθύες
Αν και ο Άρης από απέναντι σας ταλαιπωρεί, σήμερα πρέπει να νιώθετε ιδιαίτερα τυχεροί. Η Σελήνη, η Αφροδίτη και πλέον και ο Ποσειδώνας τονίζουν τη διαίσθησή σας, αυξάνοντας την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε πράγματα. Στον αισθηματικό τομέα παίζετε εκ του ασφαλούς, αφού έχετε την ικανότητα να ρυθμίζετε ανάλογα τα συναισθήματα των άλλων μεταβάλλοντας κάπως τη συμπεριφορά σας.\


astrology.gr





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment