Friday, February 3, 2012

5 celebrities που το έχουν παρακάνει με τις πλαστικές (και πρέπει να σταματήσουν)


Δεν είναι πάντα για καλό η επίσκεψη στον πλαστικό.Και πάνω απ' όλα, πρέπει να ξέρεις πότε να σταματάς. Και αν δεν ξέρεις εσύ πότε να σταματήσεις πρέπει κάποιος άλλος να στο πει (oh yes!).
Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και το σώμα του. Και εντάξει, το να φροντίσεις να "σβήσεις" μερικά με τη βοήθεια του δερματολόγου ή του πλαστικού σου είναι θεμιτό. Όταν όμως προσπαθείς να δείχνεις (μάταια) όπως ήσουν πριν από δέκα χρόνια, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα και οι παραμορφώσεις.

Θέλεις παραδείγματα; Δες πέντε celebrities που ήρθε η ώρα να σταματήσουν τις πλαστικές (για το 2012 τουλάχιστον).

Madonna


Ναι, η αγαπημένη μας "θεά" Madonna είναι σταρ, είναι αξιοζήλευτη επαγγελματίας και λατρεύουμε τα τραγούδια της. Αλλά δεν πρέπει να δει τον πλαστικό της τη νέα χρονιά. Το δέρμα της έχει γίνει πλέον πιο "ακίνητο" και από την... "ακινησία" και μοιάζει περισσότερο με πλαστική μάσκα! Μadonna stop it!

Cindy Crawford


Το supermodel που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο modelling εξακολουθεί να είναι πολύ όμορφη και φρέσκια. Κάθε φορά που φωτογραφίζεται όμως φαίνεται ότι όλο και κάτι κάνει στο πρόσωπό της και ήρθε η ώρα να προσέξει. Μην το παρακάνεις Cindy! You look wonderful!

Jessica Simpson
Όμορφη, λαμπερή και διάσημη, η Jessica δεν έχει κανένα λόγο να κάνει επισκέψεις στον πλαστικό της. Εκείνη όμως πήγε για να μεγαλώσει τα χείλη της. Και ιδού το αποτέλεσμα. Τι το ήθελες Jessy?

Daryl Hannah
Στα 51 της η "καυτή" ηθοποιός των '80s μοιάζει αρκετά μεγαλύτερη από την ηλικία της και ταλαιπωρημένη παρά τις παρεμβάσεις του πλαστικού της, που λίγο ακόμα θέλουν για να την παραμορφώσουν τελείως.

Steven Tyler


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να πούμε για ποιο λόγο ο Steven Tyler θα πρέπει να βάλει φρένο στις πλαστικές. Αν και εδώ που τα λέμε και πριν από αυτές δεν έδειχνε ομορφότερος...







Πηγή cosmo



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment