Saturday, February 18, 2012

Σεξ ή ποδήλατο; Το 58% των γυναικών θα διάλεγε το δεύτερο!

Μην βάλετε σε μια γυναίκα το δίλημμα «σεξ ή ποδήλατο;» γιατί η απάντηση που θα σας δώσει μπορεί να μην σας αρέσει.

Σύμφωνα με έρευνα του αμερικανικού περιοδικού για την ποδηλασία, Bicycling Magazine, το 58% των γυναικών απάντησαν ότι θα επέλεγαν το ποδήλατο αντί του σεξ αν έπρεπε να αποχωριστούν μια από τις δύο απολαύσεις για διάστημα ενός μήνα.

Και για τους άνδρες, όμως, φαίνεται να μην είναι πολύ διαφορετικές οι προτιμήσεις: ένας στους δυο θα διάλεγε επίσης το ποδήλατο έναντι του σεξ.Οι συντάκτες του περιοδικού σχολίασαν πως το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αποτελεί μια ένδειξη της αγάπης των ποδηλατών για την ποδηλασία, σε βαθμό που να θυσιάζουν το σεξ.

Οι δημοσκοπήσεις του Bicycling Magazine για τις προτιμήσεις των ποδηλατών και τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα όπως δραστηριότητες στη φύση ή σινεμά, φαγητό ή μόδα. Σε ερώτηση για ποια διασημότητα θα ήθελαν για παρέα, οι ποδηλάτισσες απάντησαν ότι θα τους άρεσε να κάνουν βόλτα μαζί με τον Πάτρικ Ντέμπσεϋ, ενώ οι ποδηλάτες επέλεξαν τη Ζιζέλ Μπούντχεν.Η πλειονότητα των γυναικών που απάντησαν στο Bicycling Magazine προτιμά τους ποδηλάτες με ξυρισμένα πόδια,το 73% των συμμετεχόντων στην έρευνα κάνει ποδήλατο για διασκέδαση, ενώ το 67% για να αντιμετωπίσει το άγχος.
24h.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment