Friday, February 24, 2012

Τα 5 μεγαλύτερα λάθη στο πρώτο ραντεβού !!!


Αν το παίζεις καλό παιδί, είσαι επίμονος με το θέμα του sex, γίνεσαι κτητικός έχεις καβούρια στις τσέπες ή πάσχεις από το σύνδρομο των πρώην, τότε σίγουρα το 'χεις χάσει το παιχνίδι.
Δες πως μπορείς ν' αποφύγεις τέτοιες συμπεριφορές για να μην φύγει τρέχοντας.


Την είδες σ’ ένα μαγαζί που συχνάζει, κατάφερες και πήρες το τηλέφωνό της, βγήκατε και πρώτο ραντεβού και μετά έγινε καπνός. Αν δεν θες να ζήσεις το παραπάνω παράδειγμα καλό θα ήταν να αποφύγεις κάποιες συμπεριφορές.



Το πολύ το κύριε ελέησον

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες τρελαινόμαστε για κομπλιμέντα. Μας αρέσει ν’ ακούμε πόσο όμορφες είμαστε, πόσο σέξυ δείχνουμε στο καινούριο μαύρο φόρεμα κτλ. Αλλά μην το παρακάνεις. Το να είσαι τόσο καλός από την αρχή, να γελάς με ότι αστείο κι αν πει(ακόμα κι όταν και η ίδια ξέρει ότι δεν είναι αστείο) και να κάνεις πάντα «ότι θες εσύ μωρό μου» είναι κουραστικό. Σ’ αυτή την περίπτωση μια γυναίκα σκέφτεται κάπως έτσι: ή ότι παραείσαι καλό παιδί ή ότι είσαι τόσο απελπισμένος! Κανένα από τα δύο δεν σε κολακεύει, όποτε χαλάρωσε. Μας αρέσει η πρόκληση, όποτε άσε να τα κερδίσει όλα αυτά. Άσε που θα τα εκτιμήσει πραγματικά τότε.


Το sex δεν είναι το παν

Ξέρουμε ότι σίγουρα σκέφτεσαι πότε θα μας βρεθείτε σ’ ένα κρεβάτι. Και πίστεψέ με θα την ενοχλούσε αν δεν το σκεφτόσουν. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις εμφανές. Είναι λογικό όταν σε γνωρίζει μια κοπέλα να προσπαθεί να καταλάβει τι θες από εκείνη. Αν δώσεις μεγάλη βάση στο sex θα πιστέψει ότι μόνο αυτό θες. Μην πιέσεις καταστάσεις. Άφησέ την και θα καταλάβεις πότε ήρθε η ώρα(και πολύ πιο σύντομα απ’ ότι πίστευες).


Μην γίνεις κτητικός

Είστε μαζί δυο βδομάδες και σου λέει ότι σήμερα έχει κανονίσει να βγει με τα παιδιά απ’ το γραφείο, μόλις σχολάσει. Κάθεσαι σπίτι, παίζεις playstation για να περάσει η ώρα κι αύτη ούτε ένα σημάδι ζωής δεν δίνει. Αρχίζεις τα τηλέφωνα, μηνύματα, παρακολουθείς τη σελίδα της στο facebook κτλ. Χαλάρωσε! Όχι μόνο δεν θα το θεωρήσει χαριτωμένο, αλλά θα φύγει τρέχοντας. Κι αν την επομένη μέρα σου λέει για το πόσο ωραία πέρασε χτες το βράδυ, ενώ εσύ έχεις γίνει πράσινος από τη ζήλια σου που υπήρχαν κι άντρες στην παρέα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την ακούσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πορεία θα θέλει να περνάει περισσότερη ώρα μαζί σου παρά με τα παιδιά απ’ το γραφείο.


Καβούρια στις τσέπες

Ναι μας αρέσει να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητες. Και ναι θέλουμε να μπορούμε να πληρώνουμε μόνες μας τα έξοδά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλουμε να μοιραστούμε το λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού. Δυστυχώς πρέπει να πληρώσεις. Δεν είπαμε να την πάς στο πιο ακριβό εστιατόριο της πόλης όπου ένα μπουκάλι κρασί κοστίζει όσο το ενοίκιό σου, αλλά σ’ ένα ωραίο εστιατόριο όπου το πορτοφόλι σου αντέχει ένα γεύμα για δύο.


Σύνδρομο των πρώην

Το γυναικείο μυαλό δεν είναι τόσο διεστραμμένο όσο το δικό σου. Δεν μας εξιτάρει η ιδέα να είμαστε η αιτία που ξεπέρασες την πρώην και που καταφέραμε να μπούμε στο top 10 των γυναικών που πέρασαν από τη ζωή σου. Προτίμησε να μην αναφέρεις πόσο όμορφη ήταν η πρώην σου ή πόσο νευριασμένος είσαι που σε παράτησε ή πόσο χαρούμενος που την ξεφορτώθηκες επιτέλους κτλ. Είναι πολύ βαρετό να το ακούει και σίγουρα θα πιστέψει ότι δεν την έχεις ξεπεράσει. Αν πάσχεις από το σύνδρομο των πρώην ξέχνα τα ραντεβού, τα εστιατόρια και τις ρομαντικές βραδιές και πήγαινε γυμναστήριο.






ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment