Wednesday, February 29, 2012

5 λάθος λόγοι για να απορρίψεις έναν άντρα!

Όμως σε μερικές περιπτώσεις έχει τύχει να διώξεις
από τη ζωή σου έναν άντρα αληθινό κελεπούρι για πταίσματα, για πράγματα που σε ξενέρωσαν μεν εκείνη τη στιγμή αλλά τελικά ίσως και να είχες υπερβάλλει.
Για ποιους λόγους λοιπόν θα έπρεπε να δώσεις μια ευκαιρία ακόμα στο αγόρι που έδιωξες πολύ νωρίς ή που δεν δέχτηκες καν να το βάλεις στη ζωή σου;Α. Δεν τα έφτιαξες ποτέ μαζί του γιατί:

1. Δεν σου έκανε το κλικ με την πρώτη ματιά:
Ο μύθος με τον έρωτα από την πρώτη ματιά, συνεχίζει να επικρατεί και στις μέρες μας. Σε παλαιότερες εποχές, η ιδέα του κεραυνοβόλου έρωτα είχε μια ουσία, αφού ο καλός σου μία φορά θα σε έβλεπε στο νυφοπάζαρο κι εκεί θα έπρεπε να καταλάβει θέλοντας και μη αν του αρέσεις ή όχι. Εσύ, για ποιό λόγο θα πρέπει να στρεσαριστείς σήμερα να καταλάβεις από μια ματιά αν έχεις να κάνεις με τον έρωτα της ζωής σου;

2. Το γεύμα που σε κέρασε ήταν με κουπόνι από deal site:Και τι έγινε;
Δεν φτάνει που ο χριστιανός σκέφτηκε σαν ιππότης να σε βγάλει σε ένα αληθινό ραντεβού και να πληρώσει (όσο ήταν να πληρώσει) για το γεύμα; Θα μπορούσε να σε πάει χωρίς κουπόνια στο πιο κυριλέ εστιατόριο και να σε βάλει να μοιραστείτε το λογαριασμό ή τυχαία να έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του σπίτι. Κι επειδή ζούμε χαλεπούς καιρούς, καλύτερα να έχεις έναν άντρα που θα σε πάει τριήμερο έστω και με προσφορά από deal site, παρά να σε έχει κλεισμένη στο σπίτι λόγω κρίσης.

3. Το προφίλ του στο facebook ήταν γεμάτο γυναίκες φίλες:
Εντάξει, βιάστηκες να βγάλεις συμπέρασμα. Το πιθανότερο είναι ο άνθρωπος να ήταν απλά κοινωνικός και αν μετρήσεις και τα αρσενικά στους δικούς σου ιντερνετικούς φίλους, παίζει και να βγείτε ισοπαλία. Το πιθανότερο είναι το αγόρι αυτό να μην έχει ανταλλάξει ούτε sms με όλα αυτά τα κορίτσια και αδίκως να τον κατ έκρινες. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι άντρες που εργάζονται νύχτα ή κι εκείνοι που τυπικά το επάγγελμά τους θα σήμαινε μεγαλύτερες πιθανότητες άπιστης συμπεριφοράς. Μην ξεχνάς πως αν κάποιος θέλει να είναι ''από δω και από κει'', θα το κάνει κι ας επαγγέλλεται παπάς.

4. Βιάστηκε να το προχωρήσει το θέμα:
Η αλήθεια είναι πως λίγο το "Sex and the City", λίγο που βιαζόμαστε σαν κοριτσάκια να μεγαλώσουμε από τα 14, λίγο η ανεξαρτησία, έχουμε κάνει τα αγόρια να πιστεύουν πως στο 2012, το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι φυσιολογικό και το φάσωμα τρίτου επιπέδου, απαραίτητο. Φυσικά, αν εκείνος θέλει να πάει με τους ρυθμούς και τα νερά σου, θα κάνει παραχώρηση, αν όχι μπορεί να περάσει στην επόμενη πιο εύκολη περίπτωση. Εσύ εκπτώσεις δεν θα κάνεις.

5. Παραήταν καλό παιδί:
Πάρε ως παράδειγμα τον Μπραντ Πιτ. Πανέμορφος, με τη φήμη του καλού παιδιού και με τη δική σου λογική θα τον απέρριπτες γιατί παραείναι καλός. Τέτοιο κελεπούρι, ούτε η σκληροτράχηλη Αντζελίνα δεν τον παράτησε. Εντάξει, πόσο καιρό ακόμα θα τυρρανιέσαι με τους λάθος άντρες και τις κακιές σχέσεις, απλά επειδή ο μύθος θέλει να βαριέσαι τα καλά παιδιά. Δοκίμασέ τον και δεν θα χάσεις. Από την πολλή καλοσύνη δεν χάθηκε κανείς. Από τα κακά παιδιά, την πάτησαν πολλές.
himaira


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment