Saturday, February 25, 2012

Τα 5 πιο περίεργα επαγγέλματα που δύσκολα θα κάνατε...


Οι θέσεις οι οποίες παρουσιάζονται είναι πραγματικές και ουδεμία φανταστική.
Δεν νομίζουμε βέβαια να


κάνουν ουρά έξω από την εκάστοτε εταιρεία προκειμένου να βρουν δουλειά, αλλά να τι κάνει ο άνεργος για να βγάλει το τίμιο ψωμί του...


Οσμιστής μασχαλών Πριν τα αποσμητικά βγουν στα ράφια του super market και καταλήξουν στο μπάνιο σας, κάποιος πρέπει να δει αν πράγματι λειτουργούν και μυρίζουν σωστά. Αυτό το αναλαμβάνουν οι οσμιστές μασχαλών οι οποίοι υπάρχουν στις εκάστοτε εταιρείες καλλυντικών προϊόντων.

Μηχανικός ασφάλειας καρύδων Εντοπίζονται σε διάφορα εξωτικά ξενοδοχεία, τα οποία είναι συνήθως γεμάτα φοίνικες και αναλαμβάνουν τη συγκομιδή των καρύδων πριν αυτές πέσουν και χτυπήσουν κάποιο τουρίστα.
Σεξολόγοι για κοτόπουλα Η δουλειά του σεξολόγου για κοτόπουλα είναι να καθορίσει το φύλο των μωρών κοτόπουλων όταν εκκολαφθούν, έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στην κατάλληλη θέση για τη μελλοντική τους ζωή.
Δύτες για μπάλες του γκολφ Νομίζουμε ότι ο τίτλος τα λέει όλα από μόνος του. Τα μπαλάκια που καταλήγουν στις λίμνες των γηπέδων γκολφ δεν παραμένουν για πολύ καιρό μέσα μιας και υπάρχουν οι δύτες για μπάλες του γκολφ για να τα βγάζουν έξω.
Ειδικός καθαριστής εμετού Ο οποίος περιμένει υπομονετικά κάτω από τα τρενάκια του λούνα πάρκ προκειμένου να καθαρίσει όλα όσα έβγαλαν οι επισκέπτες στις ανάποδες στορφές και τα απότομα σκαμπανεβάσματα!






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment