Sunday, February 5, 2012

6χρονη κουρεύει τη μαμά της πριν τη... "χημειοθεραπεία"!!! (BINTEO)

Δεν μπορεί κανείς να περιγράψει τα συναισθήματα που «βγάζει» το βίντεο…




Είναι η στιγμή που η 6χρονη Λόλα ξυρίζει με τρυφερότητα και προσοχή τα μαλλιά της… 44χρονης μητέρα της, η οποία προετοιμάζεται για χημειοθεραπεία.

Στην Σάρα διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να εξηγήσει στα πέντε παιδιά της...

όχι «τι σημαίνει καρκίνος», αλλά τι σημαίνει αυτό στην ΠΡΑΞΗ για την ίδια, αλλά και την οικογένεια της.


Ακούμε καθημερινά για περιπτώσεις, που έχουν «χτυπηθεί» από την νόσο, όμως το πώς βιώνει αυτή την κατάσταση μια οικογένεια είναι άλλο πράγμα.



Το συγκλονιστικό βίντεο τραβήχτηκε από τον πατέρα της 6χρονης σαν ένα προσωπικό ενθύμιο από τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές τους, ενώ η προτροπή των γονιών προς την εξάχρονη να προχωρήσει στο κούρεμα της μητέρας της έγινε, για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει.



«Θέλαμε να δείξουμε στα παιδιά πώς έχει η κατάσταση… Είναι ο μόνος λόγος που μας κάνει να ξυπνάμε το πρωί και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε», λέει ο σύζυγος της Σάρα.

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να εξηγήσεις στα παιδιά αυτό. Η πρώτη αντίδραση είναι το κλάμα, όμως σιγά σιγά ηρεμούν. Καταλαβαίνουν ότι μπορούν να ρωτούν τα πάντα. Ότι θέλουν…».

Το ζευγάρι ανέβασε το βίντεο στο youtube με την ελπίδα να γνωρίσει ο κόσμος από «μέσα» τις καταστάσεις και γιατί όχι να βοηθήσει κιόλας.


Σκοπός τους τώρα είναι να συγκεντρωθούν 10.000 λίρες για δύο νοσοκομεία που ασχολούνται με την θεραπεία του καρκίνου.






the planet


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment