Monday, February 6, 2012

Συνελήφθη η αδελφή του Λάκη Γαβαλά για χρέη 7,7 εκατ. ευρώ


Η αδελφή του Λάκη Γαβαλά, Παναγιώτα, ηλικίας 50 ετών
, η οποία είναι είναι διευθύνων σύμβουλος δύο εταιριών, εισαγωγής ρούχων και υποδημάτων και διακοσμήτρια,

συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη προς το Δημόσιο 7,7 εκατομμυρίων ευρώ.



Ο Λάκης Γαβαλάς, αδελφός της Παναγιώτας, η οποία συνελήφθη σήμερα για χρέη προς το Δημόσιο 7,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει ήδη προφυλακιστεί, επίσης για χρέη προς το Δημόσιο.
Ο αδελφός της έχει συλληφθεί τρεις φορές, επίσης για χρέη προς το Δημόσιο και έχει προφυλακιστεί.

Η 50χρονη πήγε σήμερα το πρωί μόνη της στην έδρα της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και συνελήφθη.Σε βάρος της έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο που ανέρχονται σε 7.747.017,14 ευρώ.



Ως εντεταλμένη σύμβουλος εταιρείας διακόσμησης εσωτερικών χώρων, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 απέδωσε ανακριβώς Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) ποσού -145.500,23- ευρώ, ενώ κατά τη διαχειριστική περίοδο του πρώτου διμήνου τρέχοντος έτους δεν απέδωσε Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.) ποσού -4.282,95- ευρώ.



Επίσης, σε βάρος της, ως εντεταλμένης σύμβουλου άλλης εταιρείας που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ενδυμάτων και υποδημάτων, έχουν βεβαιωθεί χρέη ύψους -7.597.233,96- ευρώ.



Η δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, και η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στονΕισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Οι κατηγορίες που την βαρύνουν συνιστούν αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, τα οποία προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».






Πηγή Εθνος


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment