Wednesday, February 8, 2012

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 8/2 τα Ζώδια!

Γενικό προφίλ

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη στον Λέοντα εξακολουθεί να εγείρει θέματα σχέσεων, με τα συναισθήματα να είναι κυμαινόμενα. Μετά τις 19:30 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου πραγματοποιώντας μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα.


Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και γενικά να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Όσον αφορά τις εξωτερικές σας επαφές, προσπαθήστε να είσαστε προσεκτικοί στις διατυπώσεις σας ενώ να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.


Κριός
Οι συναισθηματικές επαφές στο χώρο εργασίας θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να δείτε πίσω από την κουρτίνα. Παράλληλα, η σωστή διαχείριση και η προνοητικότητα είναι τα δύο στοιχεία που μπορούν σήμερα να σας προσφέρουν την ανέλιξη που επιθυμείτε. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να καταλάβετε πως οι όποιες δοκιμασίες του σήμερα είναι αντικατοπτρισμός του χθες. Οι γεννημένοι το 1962 βάλτε λίγο κίνηση στη ζωή σας.


Ταύρος
Σήμερα τα επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ενώ θα κάνετε πολλά περισσότερα από όσα περιμένετε. Στα αισθηματικά, συζητήσεις επί συζητήσεων για το φλέγον θέμα, το πότε θα γίνει η σχέση πιο επίσημη, θα δώσουν και θα πάρουν. Οικογενειακά θέματα επιλύονται χάρη στη δική σας συμβολή και άμεση δράση. Οι γεννημένοι το 1990, μήπως πρέπει να δείτε την αλήθεια και να μην εθελοτυφλείτε;


Δίδυμοι
Ίσως αναθεωρήσετε απόψεις σε θέματα εργασίας όμως καλύτερα να μην το κάνετε ακόμα γνωστό στους άλλους. Από αργά το απόγευμα το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σύντροφο ή τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην δυστροπείτε. Οικονομικά ζητήματα θα σας αναγκάσουν να ζητήσετε πίσω χρήματα με τα οποία είχατε εξυπηρετήσει κάποιους. Οι γεννημένοι το 1972 κάπου πρέπει να ρίξετε νερό στο κρασί σας.


Καρκίνος
Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να ξεκινήσετε συζητήσεις σε ουσιαστικά θέματα γιατί μπορούν να πάρουν διαφορετική πορεία από τη μια στιγμή στην άλλη. Από το απόγευμα, θα ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν μετακινήσεις ή θα κάνετε επικοινωνίες που σκοπό έχουν να τα «βρείτε» με κάποιους. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τον γραπτό λόγο. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως πρέπει να κάνετε κράττει στα θέλω σας.


Λέων
Η Σελήνη την τελευταία μέρα παραμονής της στο ζώδιό σας έρχεται να σας επισημάνει πως πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τις ευκαιρίες. Επαγγελματικά, είναι τουλάχιστον επιβεβλημένο να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στο χώρο εργασίας. Αισθηματικά, κάποια κίνηση από τη σχέση σας θα σας κάνει να νοιώσετε όμορφα μα και αμήχανα. Οι γεννημένοι το 1984, προωθήστε τα σχέδια σας με ηρεμία.


Παρθένος
Η Σελήνη μπαίνει το απόγευμα στο ζώδιό σας κι έτσι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, χωρίς να χρειάζεται η συνδρομή τρίτων. Οι αναλυτικές σας ικανότητες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και θα σας βοηθήσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αισθηματικά, χρειάζονται ιδιαίτεροι χειρισμοί, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της σχέσης. Οι γεννημένοι το 1980 σήμερα θα γελάσετε με την γκάφα κάποιου!


Ζυγός
Η ψυχολογία σας σήμερα είναι στα όριά της μιας και τα βλέπετε όλα μαύρα. Όμως το εργασιακό καθήκον σας καλεί και έτσι όλα αυτά βρίσκουν διέξοδο στην δουλειά. Δουλεύετε γρήγορα μα όχι βιαστικά. Λίγο μετά τις 19:30 η Σελήνη εισέρχεται στον 12ο οίκο και σας ενθαρρύνει να κάνετε ανασκόπηση του πρόσφατου παρελθόντος. Έτσι, αναζητάτε την σχέση σας για συζητήσεις ουσίας. Για τους γεννημένους του 1968 κάποιες διαπραγματεύσεις δεν θα αποδώσουν.


Σκορπιός
Η σημερινή μέρα απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα εργασίας και να δείξετε ενδιαφέρον σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σας ζωή. Η Σελήνη από το απόγευμα θα είναι στον 11ο οίκο, πράγμα που σημαίνει κοινωνικότητα. Το καλό είναι πως στα αισθηματικά δεν θα υπάρξει το παραμικρό μπλοκάρισμα και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να πείτε αυτά που νοιώθετε και θέλετε. Οι γεννημένοι του 1977, μην προτρέχετε.


Τοξότης
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται να σας κάνει το μηνιαίο test drive στα νεύρα. Οι προσωπικές ανάγκες για αλλαγές θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε μία άλλη πραγματικότητα γεμάτη ρεαλισμό. Κάποιες καθυστερήσεις σε κάποιες συμφωνίες θα σας εκνευρίσουν. Αισθηματικά, μπορείτε να ρυθμίσετε τα της σχέσης σας. Οι γεννημένοι το 1989 ίσως εκνευριστείτε από κάποιο έγγραφο.


Αιγόκερως
Κάποιες κινήσεις που κάνετε μοιάζουν σπασμωδικές και μάλλον το εξάγωνο του Ποσειδώνα..παραπλανεί. Αισθηματικά, παίρνετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με την σχέση σας. Επαγγελματικά, ορισμένες εργασίες, ειδικά εξωτερικές, θα τις τελειώσετε σχετικά γρήγορα, δίνοντας στον εαυτό σας λίγο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε κάποιες αγορές. Οι γεννημένοι το 1974, μην αφήνετε εκκρεμότητες.


Υδροχόος
Αν και η μέρα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές και ευχάριστη διάθεση, οι μικρό-αναβολές σε κάποια ζητήματα μάλλον θα σας αγχώσουν. Από αργά το βράδυ, αναθεωρήσεις και ερευνητικές κινήσεις θα σας ανταμείψουν. Μια είδηση θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαίτερα. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να δείτε τη σχέση πιο σοβαρά και να αφήσετε στην άκρη τις «άλλες» περιπέτειες. Οι γεννημένοι το 1966 θα ικανοποιηθείτε από την εξέλιξη μιας υπόθεσης σας.


Ιχθύες
Κατά την διάρκεια του πρωινού φτιάξτε καλά το πρόγραμμα σας γιατί ίσως προκύψουν καθυστερήσεις. Η Σελήνη μέσα στον 7ο οίκο (από το απόγευμα) σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τους άλλους. Αποφύγετε να δώσετε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν τώρα ενώ αισθηματικά προσμετρήστε τα υπέρ και τα κατά και μην είστε προκατειλημμένοι. Οι γεννημένοι του 1988 μπορεί να έχετε μια απροσδόκητη συνάντηση.


astrology.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment