Tuesday, February 7, 2012

911: Η κλήση "sos" για την Demi Moore και άλλους 5 stars που τη χρειάστηκαν

Καυγάδες, επείγοντα περιστατικά αλλά και...
θάνατοι στάθηκαν αφορμή για το τηλεφώνημα πού όλοι απεύχονται να κάνουν: στα επείγοντα περιστατικά. Δείτε τα πιο πολυσυζητημένα στον κόσμο του Hollywood.
Διαβάστε για τα τηλεφωνήματα που έκαναν οι celebrities ή οι δικοί τους άνθρωποι σε ώρες εκτάκτου ανάγκης στο 911 (το νούμερο τηλεφώνου για τα επείγοντα περιστατικά).


- Frankie Muniz


Mια κλήση στο 911 είχε κάνει και το αστέρι της αμερικανικής σειράς "Malcolm in the Middle", Frankie Muniz, πάνω σε τσακωμό με την αγαπημένη του τον περασμένο Φεβρουάριο. Όπως είχε πει στο τηλεφώνημα, η φίλη του "διαλύει το σπίτι" και τον "χτυπά ασταμάτητα στο κεφάλι". Ο ίδιος βέβαια -στο ίδιο τηλεφώνημα- είχε πει πώς δεν ήθελε να γίνει θέμα, μιας και είναι διάσημος....


- Charlie Sheen



'Ενα πάρτυ που κράτησε 36 ώρες ήταν αρκετό ώστε να κάνει λιώμα στο ποτό τον Charlie Sheen και να τον οδηγήσει μέχρι το κατώφλι του νοσοκομείου τον Ιανουάριο του 2011. Το τηλεφώνημα δεν έγινε από τον ίδιο πάντως, αλλά από τον γείτονά του Dr Paul Nassif ο οποίος ενημερώθηκε για την άσχημη κατάσταση του ηθοποιού και παρουσιαστή, ανησύχησε και πήρε την πρωτοβουλία.

Νωρίτερα, στα τέλη του 2009, η σύζυγός του, Brooke Mueller είχε καλέσει το 911 καθώς όπως είχε πει, την απειλούσε με μαχαίρι...


- Lindsay Lohan


Μια ακόμα ξέφρενη βραδιά για την Lindsay Lohan, το Δεκέμβρη του 2010 την είχε φέρει αντιμέτωπη με τις Αρχές. Αυτή τη φορά, μετά από "οικειοθελή" κλήση του bad girl του Hollywood στα Επείγοντα, καθώς είχε μια έντονη διαμάχη με εργαζόμενη. Για να καταλάβετε, η τελευταία της έκανε παρατήρηση επειδή πήδηξε μαζί με τις φίλες της τον τοίχο του πολυκαταστήματος όπου εργαζόταν. Η Lindsay από την πλευρά της, ούρλιαζε στο τηλέφωνο λέγοντας πώς την είχε φρικάρει τόσο με τις παρατηρήσεις της και πώς φοβόταν μη της κάνει κακό.


- Russell Armstrong


Το θλιβερό τηλεφώνημα στα επείγοντα περιστατικά δε γλίτωσε τον 47χρονο σύζυγο της "Real Housewife" Taylor Armstrong από το θάνατο, τον οποίο βρήκε κρεμασμένο στο δωμάτιό τον Αύγουστο του 2011 ο κολλητός του φίλος. Κατά τη διάρκεια της κλήσης ο φίλος του ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ επαναλάμβανε να σταματήσουν οι ερωτήσεις και να έρθει ένα ασθενοφόρο όσο πιο σύντομα γίνεται,. Η σύζυγός του αυτόχειρα Russell Armstrong, με την οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ήταν και αυτή στο χώρο του συμβάντος όπως και η μικρή τους κόρη.


- Heather Locklear


Στα επείγοντα νοσοκομείου της Καλιφόρνια οδηγήθηκε και η Heather Locklear μετά από κλήση της αδερφής της στο 911 τον περασμένο μήνα. Η ηθοποιός του "Melrose Place" υπερκατανάλωσε αλκοόλ, σε συνδυασμό με συνταγογραφημένα φάρμακα. Τα διεθνή κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.


- Demi Moore


Το πιο πρόσφατο τηλεφώνημα στα επείγοντα περιστατικά, στα τέλη του Ιανουαρίου,έγινε για την Demi Moore από ένα φίλο της.

"Κάπνισε κάτι. Δεν είναι μαριχουάνα, αλλά μυρίζει παρόμοια", είχε πει έντρομος στο τηλεφώνημα ενώ παρακάλεσε να έρθουν γρήγορα καθώς η ηθοποιός ήταν ημι-λυπόθιμη και έκανε σπασμούς. Όπως μετέδωσαν αργότερα τα διεθνή μέσα, η Moore είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αερίου γέλιου, το οποίο εισέπνευσε από ειδικό σωλήνα. Το αποτέλεσμα όμως ήταν να πάθει κρίση, μιας και η εν λόγω ουσία έκανε πολύ κακή αντίδραση με τον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό της.


sigmalive




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment