Friday, February 3, 2012

Γάτος με... φιλοδοξίες πιλότου φέρνει τα πάνω-κάτω σε πτήση της Air Canada

«Απέδρασε» από το κλουβί


Καθυστέρηση τεσσάρων ωρών προκάλεσε ένας γάτος σε πτήση καναδικού αεροπλάνου, όταν «απέδρασε» από το κλουβί του και αναζήτησε καταφύγιο μέσα στο πιλοτήριο!



Ο «Ριπλς», όπως είναι το όνομα του άτακτου αιλουροειδούς, ξέφυγε από το ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς τη στιγμή που οι επιβάτες της πτήσης 603 της Air Canada από το Χάλιφαξ στο Τορόντο επιβιβάζονταν στο αεροσκάφος.

Ο συγκεκριμένος αερομεταφορέας επιτρέπει στους επιβάτες να μεταφέρουν κατοικίδια στην καμπίνα αν αυτά ζυγίζουν λιγότερο από εννέα κιλά και φυλάσσονται σε κλουβάκι που μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το κάθισμα. Η ιδιοκτήτρια του «Ριπλς», Ντέμπι Χάρις, πιστεύει ότι το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου δεν έκλεισε καλά το βαλιτσάκι μετά τον απαραίτητο έλεγχο, με αποτέλεσμα ο ηλικίας δέκα ετών γάτος να καταφέρει αργότερα να βγει έξω.

Η κυρία Χάρις, μαζί με άλλους επιβάτες και μέλη του πληρώματος, προσπάθησαν να τον πιάσουν αλλά εκείνος έτρεξε γρήγορα προς την πρώτη θέση και στη συνέχεια «τρύπωσε» στο πιλοτήριο ανάμεσα από τα πόδια του πιλότου και έναν πίνακα με ηλεκτρικά καλώδια. Ο «Ριπλς», που σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του συνήθως ακούει στο όνομά του, δεν έβγαινε από την κρυψώνα του παρά τις προσπάθειες της ίδιας και του πληρώματος.

Τελικά, τεχνικοί έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να αποσυναρμολογήσουν τον πίνακα και να απεγκλωβίζουν τον γάτο, που είχε...φρακάρει. «Όταν τελικά τον είδα ήταν σαν να έκανε κατακόρυφο. Ο ποπός του ήταν στον αέρα και το κεφάλι του προς τα κάτω, εγκλωβισμένος ανάμεσα από έναν σωλήνα και ένα μεταλλικό πράγμα. Έκλαιγα και προσπαθούσα να μην τον πονέσω. Τελικά τον τράβηξα έξω και οι τεχνικοί έπρεπε να επανασυναρμολογήσουν κάποιες συσκευές εκεί» είπε η κυρία Χάρις.

Η πτήση, μετά τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστωθεί ότι δεν είχε δημιουργηθεί ζημιά στα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους, αναχώρησε για τον προορισμό της το Τορόντο, σχεδόν τέσσερις ώρες αργότερα.



himaira


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment