Tuesday, February 28, 2012

Οι καλύτερες ιδέες για το bachelorette party της κολλητής σας


Οι καλύτερες ιδέες για το bachelorette party της κολλητής σας
Όχι πια (μόνο) στρίπερς. Εντάξει είναι η τελευταία μέρα της κολλητής σας ως single γυναίκα, αλλά αυτό δε σημαίνει...


πως πρέπει να την περάσει πίνοντας σφηνάκι τεκίλας και βάζοντας πεντάευρα στο βρακί ενός τυχάρπαστου στρίπερ που μοιάζει να βγήκε από μεξικάνικη σαπουνόπερα.



Υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις τουλάχιστον για την αρχή του bachelorette γιατί στο τέλος στην τεκίλα και το στρίπερ θα καταλήξει. Αν θέλετε βέβαια να κρατήσετε τα προσχήματα στείλτε προσκλήσεις με ένα από παρακάτω θέματα.



1. Για τη σεμνή νύφη. Ένα tea bachelorette party είναι ιδανικό. Cookies και scones για κορίτσια με πλεκτά ζακετάκια που όταν βγάλουν στο τέλος της βραδιάς το καταπιεσμένο party animal από μέσα τους θα κάνουν τον κακό το χαμό.



2. Για τις γεροντομπεμπέκες. Οι γυναίκες που παντρεύονται ξανά στα 50 και θέλουν να ζήσουν τη νιότη που έχασαν σίγουρα θα χαρούν με ένα candy inspired θέμα. Καραμέλες και γλειφιτζούρια παντού για τις ώριμες κυρίες που μετά από μερικά ποτά κάνουν σαν έφηβες που ήπιαν πρώτη φορά vodka.



3. Για παρθένες νύφες ή αυτές που προσποιούνται τις παρθένες. Όλα λευκά από τους καναπέδες και τις κουρτίνες μέχρι φαγητά και τα γλυκά. Μπορεί όλες να ξέρετε τις πομπές της, αλλά αφού φαίνεται τίμια δεν θα τη νοιάζει. Προσέξτε όμως μην πιει πολύ κάνει το άσπρο... Μαύρο.



4. Για ζουμερές νύφες. Δεν υπάρχει καλύτερος γάμος από ένα θέμα μαγειρικής. Πρόσκληση σαν επιφάνεια κοπής (την καλή την ξύλινη, όχι την πλαστική) και φαγητά πολλά και από πολλές διαφορετικές κουζίνες. Θα σκάσετε από το φάι που τελικά δεν θα χωρέσει στο νυφικό, αλλά θα το θυμάται για μια ζωή. Ο γάμος μπορεί να την απογοητεύσει, το φάι ποτέ.



5. Για την εργασιομανή νύφη. Μάλλον απορείτε πως η φίλη σας βρήκε χρόνο με τόση δουλειά να παντρευτεί, πόσο μάλλον να κάνει bachelor party. Αφού την πείσατε όμως, ας την κάνετε τουλάχιστον χαρούμενη. Προτείνουμε λοιπόν ένα bachelorette με θέμα την αλφάβητο όπου όλα είναι σε σειρά όλοι βαριούνται. Θα την κάνετε να πιει ένα σφηνάκι με το κάθε γράμμα της αλφάβητου και μετά μπορεί να ξεκινήσει το πραγματικό party.

queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment