Tuesday, February 28, 2012

Μετά το πλαστικό στήθος έρχεται το… πλεκτό


Μία ηλικιωμένη από την Αγγλία πλέκει “γυναικεία στήθη”. Σκοπός της να ενημερώσει τις γυναίκες για τον σωστό θηλασμό
.

Δεν πλέκει ούτε ζεστά πουλόβερ, ούτε την κάλτσα του στρατιώτη. Ο λόγος για την γιαγιά που χρησιμοποιεί τις βελόνες της για να φτιάχνει πλεκτά στήθη.
Η συνταξιούχος Coral Charles-Dunne, 91 ετών, από το Birmingham της Αγγλίας, έχει πλέξει ντουζίνες από ασυνήθιστα εκπαιδευτικά εργαλεία ως κομμάτι μιας προσπάθειας να ενημερώσει τις εγκύους και τις νέες μητέρες για τον θηλασμό.
Ένα πλεκτό στήθος χρειάζεται δύο ώρες, για να ολοκληρωθεί, ενώ η ηλικιωμένη αφιερώνει συνολικά έξι ώρες από την ημέρα της στο περίεργο έργο της.
Όμως για άλλο λόγο τα χρησιμοποιούν οι μητέρες και για άλλο οι πατέρες. Οι νέες μητέρες μαθαίνουν τεχνικές και τρόπους για να θηλάζουν σωστά.
Οι πατέρες, συνήθως τα χρησιμοποιούν για να παίζουν… ποδόσφαιρο στο σαλόνι.
Η Coral άρχισε να πλέκει για πρωτη φορά, όταν ήταν οχτώ ετών και ακόμα πλέκει μια μεγάλη γκάμα πραγμάτων στον ελεύθερο χρόνο της.
Λέει πως τα χέρια της ξεκινούν το πλέξιμο στις 6 το πρωί και συνεχίζουν μέχρι τα μεσάνυχτα.
“Έχω πλέξει στοίβες από πράγματα για φιλανθρωπίες, όπως πουλόβερ, κασκόλ και καπέλα για ορφανά την Ρουμανία, αλλά αυτό είναι σίγουρα το πιο παράξενο πράγμα που έχω κάνει ποτέ.”
Ενθαρρύνθηκε να φτιάξει πλεκτά στήθη, μετά τη γνωριμία της με μια εθελόντρια σε δίκτυο θηλασμού.
“Αρχικά πίστεψα ότι ήταν λίγο περίεργο, αλλά όταν μου εξήγησαν ότι πολλές νέες γυναίκες δεν έχουν ιδέα από αυτά τα πράγματα, αποφάσισα να βοηθήσω.”





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment