Saturday, February 25, 2012

Αποκλείστηκαν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/0c63faf6707e2f143607c42fedbf8a90_L.jpg?v=1Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 12-11 του Ολυμπιακού
στο τελευταίο ματς των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ...

και σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπούντβα με 11-10 επί της Ριέκα, αποκλείστηκαν και οι δύο ελληνικές ομάδες.









Χωρίς ελληνική συμμετοχή θα συνεχιστεί το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 12-11 από τη Βουλιαγμένη και τη νίκη της Μπούντβα με 11-10 επί της Ριέκα στο άλλο ματς του Ομίλου.





Η Βουλιαγμένη ήθελε τη νίκη και το έδειξε από την αρχή! Παίζοντας επιθετικά, προκειμένου να πάρει τη διαφορά που ήθελε (+4) για την πρόκριση, αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους. Με τη λήξη του β' οκταλέπτου μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα με ένα σκορ που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα, 9-7.





Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανακτίσει τις δυνάμεις του και να φέρει το ματς στα ίσα αλλά στο 4ο οκτάλεπτο υστερούσε αμυντικά, με αποτέλεσμα οι «μπέμπηδες» να πάρουν και πάλι... κεφάλι. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Αλέξανδρο Γούνα, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, η Βουλιαγμένη πήρε τη νίκη με 12-11, ένα αποτέλεσμα που οδήγησε και τις δύο ελληνικές ομάδες στον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτό γιατί η Μπούντβα επικράτησε της Ριέκα με 11-10 και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έχουν από 6 βαθμούς.





Τα 8λεπτα: 3-4, 6-3, 1-3, 2-1.





ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τεό Λοράντος): Αφρουδάκης 2, Βλαχόπουλος 3, Γούνας 3, Μυλωνάκης 1, Κουλιεράκης 1, Ελμισιάν 1, Βουλγαράκης 1.





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Φουντούλης 4, Κολόμβος 3, Δελακάς 3, Μάζης 1.



onsports



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment