Sunday, February 26, 2012

Σ' ΑΓΑΠΩ: Η πιο δυνατή λέξη…

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/02/3085919817_d810279083-387x300.jpgΌλοι λένε ότι το Σ’ αγαπώ είναι μεγάλη λέξη...

Λένε ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ότι μπορεί να σώσει ζωές.Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι μια απλή λέξη. Όμως, δεν είναι έτσι. Το «Σ’ αγαπώ» πρέπει να το λέμε χωρίς φόβο, αρκεί να το αισθανόμαστε.







Το «Σ’ αγαπώ» μας ενώνει, και μας δίνει θάρρος και κουράγιο.





Πείτε το άφοβα, όπως το είπε και ο σύζυγος της Λόρνα Μπέιλι και την έσωσε απο τον θάνατο:





Η Λόρνα Μπέιλι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και οι γιατροί την κρατούσαν στη ζωή με τεχνητά μέσα. Μετά από συνεχείς και πολύωρες προσπάθειες, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια της 49χρονης Βρετανίδας, ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και ότι έπρεπε να την αποχαιρετήσουν για πάντα.





Σαράντα πέντε λεπτά αργότερα, ο σύζυγος της Λόρνα έσκυψε δίπλα της και ψιθύρισε «σ’ αγαπώ». Αμέσως, το χρώμα άρχισε να επανέρχεται στο πρόσωπό της και λίγο αργότερα άνοιξε τα μάτια της.





Σύμφωνα με το newsbeast, τρεις εβδομάδες αργότερα, η Λόρνα έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο και έχει βγει από την εντατική. Κάθεται στο κρεβάτι της και επικοινωνεί με το σύζυγο και τα παιδιά της.





Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, παρόλο που θεωρήθηκε «τεχνικώς νεκρή», η Λόρνα δεν έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη και σύντομα θα μπορεί να περπατά.


newsbeast



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment