Monday, February 27, 2012

Νέα συμβόλαια σε Χολέμπας, Μέγιερι

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή συμβολαίων στους Μπάλας Μέγιερι και Χοσέ Χολέμπας
με καλύτερες αποδοχές και υψηλότερες ρήτρες είναι σ την διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι τελικές αποφάσεις μετά τις αναμετρήσεις με Μέταλιστ και Παναθηναϊκό.



Την επόμενη ημέρα έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται στον Ολυμπιακό.



Μπορεί άπαντες στην Πλατεία Αλεξάνδρας να δηλώνουν στερεότυπα, ότι αυτό που τους ενδιαφέρει σε πρώτη φάση, είναι καθαρά το αγωνισιτκό «κομμάτι» και το πώς θα μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που την περιμένει μέσα στον Μάρτιο και στις τρεις διοργανώσεις, όπου μετέχει, ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αρχίσει να κάνουν τις σκέψεις τους αναφορικά με τον Θρύλο της νέας περιόδου.



Με αυτά τα δεδομένα οι διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ, θα ασχοληθούν με τις ανανεώσεις και τις αναπροσαρμογές μετά τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Μέταλιστ για την φάση των «16» του Europa League, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 18 Μαρτίου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στα υψηλά κλιμάκια των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχει η σκέψη για αναπροσαρμογή συμβολαίων στους μπάλας Μέγιερι και Χοσέ Χολέμπας, οι οποίοι έχουν τραβήξει «κουπί' φέτος με τις συνεχόμενες συμμετοχές τους σε Ελλάδας και Ευρώπη και είναι από τους σταθερότερους σε απόδοση παίκτες του Θρύλου.



Ο διοικητικός ηγέτης Βαγγέλης Μαρινα΄κης και οι στενοί του συνεργάτες φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στους Χοσέ Χολέμπας και Μπάλας Μέγιερι νέα συμβόλαια, με καλύτερες αποδοχές και ισχυρές ρήτρες αποδέσμευσης.



Να θυμίσουμε ότι για τον 21χρονο διεθνή Ούγγρο πορτιέρο υπάρχει ειδικός όρος, στην υπάρχουσα συμφωνία, βάσει του οποίου μπορεί να φύγει αν προσφέρει κάποια ομάδα, το ποσό του 1.000.000 ευρώ.


katimagiko.gr




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment