Sunday, February 19, 2012

Τα ΄δωσαν όλα κι έμειναν στον άσο!


Σχεδόν όλα τα είχε το ντέρμπι της Τούμπας
, εκτός από γκολ και νικητή. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, είχε ευκαιρίες και δυο δοκάρια, ενώ ο Άρης ζήτησε κόκκινη στον Κρέσιτς στο 63΄, με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει κίτρινη.









Παρά την κούραση που είχαν οι παίκτες του Μπόλονι από το ματς της Πέμπτης στο Ούντινε, αυτό δεν τους εμπόδισε να μπουν με πάθος και ταχύτητα στο ντέρμπι δημιουργώντας μάλιστα την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 3΄, αλλά η κεφαλιά του Αθανασιάδη από την μπαλιά του Σαλπιγγίδη πέρασε άουτ.



Πάθος, ένταση και φάσεις



Ο ρυθμός του ματς μέχρι και τα πρώτα 20 λεπτά ήταν καταιγιστικός, με τον ΠΑΟΚ να είναι εκείνος που απειλούσε περισσότερο, αλλά οι «κίτρινοι» δημιουργούσαν προβλήματα με τις αντεπιθέσεις τους. Φυσικά οι εντάσεις δεν έλειψαν και μετά από μία... σύρραξη σε ένα κόρνερ στην περιοχή του Άρη, ο Κλάους με τον Λαζαρίδη είδαν την κίτρινη κάρτα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.



Ευκαιρία για γκολ υπήρξαν, σαφώς περισσότερες για τον «δικέφαλο» όμως ο Βελλίδης είχε κατεβάσει ρολά στις προσπάθειες των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. Πάντως πριν ο Σιδηρόπουλος στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ο Κλάους έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά μάλλον δεν περίμενε να του έρθει η μπάλα και αφύλακτος μέσα στην περιοχή του Άρη έστειλε την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.



Δοκάρι και... φωνές για κόκκινη



Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το ματς στην επανάληψη, όμως ο Μασάδο δεν μπόρεσε να τις αποφύγει λίγα λεπτά μετά την σέντρα και αφού ο Γεωργιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, αλλά την προσπάθειά του να την σταματάει το δοκάρι του Κρέσιτς.



Ο τεχνικός του Άρη αφού άλλαξε στο 51' τον Καζναφέρη με τον Γιαννιώτα, είδε πέντε λεπτά αργότερα τον Καστίγιο να μην μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του να παίρνει ο Γιαννιώτας.



Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ άρχισε να κάνει λάθη στο χώρο του κέντρου, με τον Άρη να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο με αποτέλεσμα στο 63΄ ο Γιαννιώτας να βγει στη κόντρα, τον Κρέσιτς να τον ανατρέπει έξω από την περιοχή και τον Σιδηρόπουλο να δείχνει την κίτρινη στον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, αν και η φάση σήκωνε κόκκινη.



Άγιο... δοκάρι!



Όταν δεν σε θέλει, δεν σε θέλει και αυτό έγινε στη φάση του 79΄ με τον Κλάους! Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Βελλίδη, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πήγε στη ρίζα του δοκαριού με τον δικέφαλο να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 1-0.





Στο 85΄ ο Νέτο ανατράπηκε στην περιοχή του Κρέσιτς, όμως ο Σιδηρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το ματς και στη συνέχεια της φάσης ο Νιμανί πήγε να ξεγελάσει τον Βελλίδη αλλά για ακόμα μία φορά ο τερματοφύλακας του Άρη φώναξε «παρών» και το 0-0 να μένει μέχρι και το τέλος του αγώνα.



sportdog.gr


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment