Wednesday, February 8, 2012

Ο Ελβις μέσα από τα μάτια της κόρης του

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του βασιλιά του ροκ εν ρολ στο Μέμφις,
αποκαλύπτοντας στο κοινό μικρές προσωπικές της στιγμές με τον διάσημο πατέρα της.

Ο λόγος για την έκθεση «Elvis… Through His Daughter’s Eyes» («Ο Ελβις… μέσα από τα μάτια της κόρης του») η οποία άνοιξε τις πύλες της 1 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με....



τα 44α γενέθλια της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Στα εκθέματα συμπεριλαμβάνονται διάφορα χειροποίητα αντικείμενα, τα αποτυπώματα της κόρης του Έλβις όταν αυτή ήταν μόλις λίγων ημερών, η κούνια της, ένα ποδηλατάκι, ένα πικ απ, οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο που μαρτυρούν την στενή σχέση κόρης και πατέρα -μέχρι το 1977 όπου ο Έλβις έφυγε από την ζωή- καθώς και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα αντικείμενα, σύμφωνα με δηλώσεις του Κέβιν Κερν, διευθυντή δημοσίων σχέσεων της Elvis Presley Enterprises.

«Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την ιδέα αυτής της έκθεσης» προσθέτει ο Κέβιν Κερν.

Η ίδια η κόρη του βασιλιά του ροκ εν ρολ σε εμφάνισή της στην χθεσινή εκπομπή «Good Morning America» του τηλεοπτικού δικτύου ABC παρουσίασε ένα φουλάρι στο οποίο ο Έλβις είχε γράψει «I love my Lisa, Daddy» το 1972, ενώ αποκάλυψε ότι θυμάται τον πατέρα της να της τραγουδά το «Can’t Help Falling in Love».

Επίσης στην ίδια εκπομπή ανέφερε ότι στην εν λόγω έκθεση βρίσκονται μερικά από τα ωραιότερα ρούχα του θρυλικού τραγουδιστή καθώς και μια μικρή θήκη με τα δύο πράγματα που έπαιρνε ο πατέρας της πάντα μαζί του στις περιοδείες: την φωτογραφία του πατέρα του και το δίπλωμα οδήγησής του.

(Παιδικά έπιπλα, διακοσμητικά και παιχνίδια με τα οποία ο Έλβις Πρίσλεϊ είχε διακοσμήσει το δωμάτιο της μικρής Λίζα Μαρί και βιντεοπροβολές από προσωπικές στιγμές πατέρα και κόρης είναι μερικά από τα εκθέματα της έκθεσης με τίτλο «Elvis… Through His Daughter’s Eyes» («Ο Ελβις… μέσα από τα μάτια της κόρης του»)



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment