Monday, February 13, 2012

Προσφυγή κατά των περιοριστικών όρων από τον Τσοχατζόπουλο

undefinedΠροσφυγή κατά των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες...


κατέθεσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος στον εφέτη ανακριτή Θεόδωρο Κανελλόπουλο.



Με την προσφυγή του ο κ. Τσοχατζόπουλος ζητεί τη μείωση της εγγυοδοσίας των 150.000 ευρώ που υποχρεώθηκε να καταβάλλει καθώς επίσης και την άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του επιβλήθηκε.



Ο κ. Τσοχατζόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την πρόσφατη απολογία του στον εφέτη ανακριτή Θεόδωρο Κανελλόπουλο για «ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες» του έτους 2010 (χρήση 2009).



Παράλληλα, διατάχθηκε η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής. Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, εκ των οποίων τα 150.000 δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.



Ωστόσο δεν έχει δηλώσει το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που κατά την άποψή του δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.



newscode.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment