Saturday, February 4, 2012

Ένα «επικίνδυνο» ξενοδοχείο για πολύ τολμηρούς..

Οι ταξιδιώτες που έρχονται στη Βαρκελώνη για να θαυμάσουν την εκπληκτική αρχιτεκτονική της
καταλανικής πόλης βρίσκονται μπροστά σε ένα «επικίνδυνο» ξενοδοχείο. Ο λόγος για το πρωτότυπο «Rock Barcelona Hotel» που πρόκειται να κατασκευαστεί στο κέντρο της πόλης, αποτελώντας αν μη τι άλλο κάτι πέρα από αυτό που θα θεωρούσε κάποιος «άνεση ξενοδοχείου»!


Διά χειρός του πολωνικού αρχιτεκτονικού γραφείου UGO, o «Βράχος της Βαρκελώνης» δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τεράστιο πέτρινο »πύργο», ύψους 100 μέτρων, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να περάσουν τα βράδια τους… σκαρφαλωμένοι σε μια προεξοχή με θέα την ισπανική πόλη.


Για τους πιο τολμηρούς (ή για τους επαγγελματίες ορειβάτες), υπάρχει η δυνατότητα αναρρίχησης μέχρι την κορυφή, όπου η διαμονή κάτω από τα αστέρια είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Βέβαια, οι αρχιτέκτονες δεν θα μπορούσαν παρά να σκεφτούν και τους κλασικούς τύπους, που προτιμούν τη σιγουριά ενός δωματίου αλλά και τις πολυτελείς ανέσεις που αυτό μπορεί να τους προσφέρει.


Ο «Βράχος της Βαρκελώνης» θα περιλαμβάνει 50 δωμάτια, εστιατόριο και μπαρ, ακόμη spa και πισίνα, για όσους επιλέγουν την… ασφάλεια στη διαμονή τους.




dailymail



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment