Wednesday, February 29, 2012

Διακοσμήστε με σκάλες!

Οι σκάλες αποτελούν μία υπέροχη, εύκολη και κυρίως οικονομική ιδέα, για να διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού!


Στην φωτογραφία βλέπουμε μια πολύ ωραία ιδέα για το σαλόνι! Δύο σκάλες, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί... ράφια σε κάθε σκαλί, ενώνονται με ένα μεγαλύτερο ράφι που αποτελεί το κύριο μέρος του γραφείου. Έχουν συνδεθεί και βιδωθεί στον τοίχο, δημιουργώντας έτσι ένα κομψό και πρωτότυπο χώρο εργασίας μέσα στο σπίτι! Η ιδέα αυτή αποτελεί τέλεια λύση για μικρούς χώρους, τόσο για το σαλόνι, όσο και για την κρεβατοκάμαρα!

Εδώ η σκάλα βαμμένη σε σκούρο γκρι, χρησιμοποιείται σαν κομοδίνο! Ένα κομμάτι ξύλο βιδωμένο πάνω στη σκάλα, φιλοξενεί τα απαραίτητα αντικείμενα, ενώ στα υπόλοιπα σκαλιά χωράνε εύκολα τα αξεσουάρ, ένα πουγκί με αρωματικά βότανα, το φωτιστικό κ.α.

Μια πιο χαρούμενη και φωτεινή εκδοχή είναι να βάψουμε μια ξύλινη φθαρμένη σκάλα, σε λευκό ή υπόλευκο χρώμα για να εξυπηρετηθεί το ρομαντικό ύφος και να την χρησιμοποιήσουμε ως χώρο αποθήκευσης για φουλάρια, ριχτάρια, μπιζού κ.α.

Στην κουζίνα , μπορούμε να την τοποθετήσουμε σε παράπλευρο χώρο για να βοηθάει στις καθημερινές εργασίες μας όπως να μεταμορφωθεί σε μια κρεμάστρα για τις πετσέτες! Ακόμη, μια παλιά ξύλινη σκάλα, στερεωμένη με συρματόσκοινο ή αλυσίδα από το ταβάνι της κουζίνας, φιλοξενεί όλα τα απαραίτητα σκεύη, εξοικονομώντας αποθηκευτικό χώρο στα ντουλάπια και στα ράφια της κουζίνας! Παράλληλα, προσδίδει country ύφος!

Στο χωλ ή στο σαλόνι, μια σκάλα σε μορφή βιβλιοθήκης, μπορεί να δώσει στυλ και να μεταμορφώσει ακόμη και έναν αδιάφορο τοίχο ή χώρο!

Στο μπάνιο, τοποθετήστε μια μαύρη σκάλα και τοποθετήστε επάνω ασπρόμαυρα κουτιά αποθήκευσης για τα καλλυντικά σας, κεραμικά μπολ, πετσέτες και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε!

Δώστε μια girly πινελιά, ταξινομώντας τα αγαπημένα σας παπούτσια πάνω σε μία ξύλινη σκάλα! Ταιριάζει τόσο σε μια κρεβατοκάμαρα όσο και σε ένα μπάνιο!

Δώστε μια vintage αισθητική σε έναν αδιάφορο τοίχο της βεράντας σας, στερεώνοντας σε αυτόν μια παλιά ξύλινη σκάλα που θα αποτελέσει την κορνίζα για ασπρόμαυρες φωτογραφίες!

Άλλη μια λύση για τακτοποίηση και εξοικονόμηση χώρου! Τοποθετήστε σανίδες ανάμεσα στα σκαλοπάτια και βάλτε επάνω ότι μπορείτε να σκεφτείτε!






























petitemaisonblog



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment