Wednesday, February 29, 2012

Ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος, έβγαλε το εκατομμύριο...

Μπαμ ηκούσθη στον αέρα.
Ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη είναι το πρόσωπο που μετέφερε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και όχι ευρώ, τον Μάρτιο του 2011...
Το αποκάλυψε τομεσημέρι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης ενώ και η ίδια η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι τα χρήματα προέρχονται από την επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ο κ. Κούβελος πούλησε μετοχές του στην Αμερική, έφερε τα χρήματα στην Ελλάδα και αμέσως έφυγαν στο Λονδίνο ως μέρος τιμήματος για την αγορά πλοίου.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί αυτό δεν δηλώθηκε νωρίτερα από την ίδια ή το σύζυγό της η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι ενημερώθηκε καθυστερημένα καθώς οι συναλλαγές τέτοιου επιπέδου από το συζύγό της είναι μέρος της συνήθους επιχειρηματικής του δραστηριότητας.Με μια ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη έλυσε το γρίφο του «φαντομά» εκατομμυριούχου. Είναι ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος ρευστοποίησε –σύμφωνα με την κυρία Μπακογιάννη μετοχές από την Αμερική και μέσω Ελληνικής Τράπεζας εξήχθησαν στο Λονδίνο για αγορά πλοίου.

«Είναι απαράδεκτο να σπιλώνουν έτσι ονόματα και μάλιστα με αφορμή μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Τα εισοδήματά μας είναι όλα δηλωμένα», είπε μπροστά στις κάμερες η πρώην υπουργός.

Την κυρία Μπακογιάννη ενημέρωσε ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου του Πόθεν Έσχες των Βουλευτών Βαγγέλης Αργύρης, ο οποίος ζήτησε πληροφορίες για το 1 εκατ. ευρώ και το συγκεκριμένο έμβασμα του συζύγου της, με αποτέλεσμα στο επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη να σημάνει συναγερμός. Η πρώην υπουργός είναι σφόδρα ενοχλημένη με τον πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη και με τον τρόπο που εκείνος έδωσε τα στοιχεία στην επιτροπή και μάλιστα θεωρεί πως όλα έγιναν εσκεμμένα σε έναν ανελέητο πολιτικό πόλεμο.

«Το άκουγα το θέμα όλες αυτές τις μέρες αλλά δεν πήγαινε στο μυαλό μου ότι επρόκειτο για το σύζυγό μου», είπε ακόμη η πρώην υπουργός.
blog.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment