Wednesday, February 1, 2012

Κανίβαλος ερωτεύτηκε γυναίκα βαμπίρ μέσα στο ψυχιατρείο!



Κανίβαλος που έφαγε την πρώην σύντροφο του και γυναίκα βαμπίρ που σκότωνε ανθρώπους στο μετρό ερωτεύτηκαν μέσα στο ψυχιατρείο!!! ...



Δεν πρόκειται για ταινία, αλλά για πραγματική ιστορία, η οποία διαδραματίζεται στην Σουηδία και όλοι περιμένουν το… πώς θα καταλήξει.



Ο 33χρονος Ισακίν Τζόνσον το 2011 μαχαίρωσε την τότε φίλη του μέχρι θανάτου, μητέρα πέντε παιδιών, την τεμάχισε και έφαγε μερικά μέρη του σώματος της.



Στο δικαστήριο δεν έδειξε μετανοιωμένος για το γεγονός, ενώ το μοναδικό που είχε πει τότε, πριν τον κλείσουν μέσα ήταν: «Αναρωτιέμαι και εγώ. Δεν υπήρξε κίνητρο. Ήμασταν ένα ζευγάρι με κοινό μέλλον»!!!



Η 23χρονη Μισέλ Γκούσταφσον από την άλλη είναι η γνωστή στην χώρα της και ως «γυναίκα βαμπίρ», η οποία καταδικάστηκε το 2010 για την άγρια δολοφονία με μαχαίρι ενός άντρα, πατέρα τεσσάρων παιδιών.



Η Μισέλ υποστήριξε μετά το περιστατικό ότι δεν θυμόταν τίποτα. Στο blog που διατηρούσε όμως ανέβασε φωτογραφίες της ντυμένη βαμπίρ με ένα αλυσοπρίονο στο ένα χέρι και ένα μαχαίρι στο άλλο, ενώ έγραφε ότι έχει σκοτώσει πολλούς ανθρώπους στο μετρό της Στοκχόλμης!



Οι δύο ψυχοπαθείς συναντήθηκαν τον Νοέμβριο στο ψυχιατρείο και μετά ο Τζόνσον της έστειλε μήνυμα ότι θέλει να γίνει το κορίτσι του. Η Μισέλ δέχτηκε και τον Δεκέμβριο αρραβωνιάστηκαν.



«Την αγαπώ, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα σαν και αυτή. Θέλω να ζήσουμε μαζί για πάντα μακριά από το έγκλημα», λέει ο Τζόνσον.



Πάντως και οι δύο θα μείνουν για πολλά χρόνια ακόμα στο ψυχιατρείο, ενώ όλοι αναρωτιούνται πώς μπορεί να καταλήξει αυτή η σχέση.









Πηγή 24wro


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment