Friday, February 24, 2012

"Τον σκότωσα... Σ’ αγαπώ... Να προσέχεις τα παιδιά"


«Τον σκότωσα… Σ’ αγαπώ… Να προσέχεις τα παιδιά».
Επειτα έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και όλα τέλειωσαν! Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 38χρονου Γερμανού προπονητή, Σβεν Στέφεν, προς τη σύζυγό του, λίγο πριν....





προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, στην κατάθεσή της η σύζυγος του προπονητή πολεμικών τεχνών σημείωσε ότι όταν πήγε στα γραφεία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, όπου εργάζεται η ίδια, την κάλεσε στην κουζίνα για να της πει «κάτι σημαντικό». Αφού την κοίταξε στα μάτια έγραψε το «σ' αγαπώ» με το ίδιο του το αίμα. Η γυναίκα ξεκαθάρισε, επίσης, ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος, αλλά για ό,τι έκανε έφταιγε το γεγονός ότι είχε παρεξηγήσει τη φιλική της σχέση με τον γνωστό αθλητή του body building, Στέλιο Κτιστάκη.

Η 30χρονη, μόλις είδε τον άνδρα της και πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών της αιμόφυρτο στο πάτωμα και έμαθε ότι είχε πυροβολήσει τον Στέλιο Κτιστάκη, υπέστη σοκ.

Με εντολή του πατέρα του 38χρονου, τα όργανά του δόθηκαν για μεταμόσχευση και χθες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι σχετικές επεμβάσεις σε έξι συνολικά άτομα.

Την ίδια στιγμή, μέσα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ο Στέλιος Κτιστάκης ανέβασε μία φωτογραφία του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα ζωής.

Ο ίδιος πληροφορήθηκε από τους γιατρούς ότι μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στη σπονδυλική του στήλη και θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας προκειμένου να μπορέσει ξανά να σταθεί όρθιος. Ο 35χρονος, όμως, όπως έγραψε στους φίλους του, δεν το βάζει κάτω. Αφού έζησε -όπως λέει- από τη δολοφονική επίθεση, θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την αποκατάστασή του. Εξετάζει μάλιστα όλα τα ενδεχόμενα επεμβάσεων και θεραπειών, ακόμη και στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος! Γνωρίζει ότι ο δρόμος είναι δύσκολος και γι' αυτό ζητάει από όλους να τον γεμίσουν με αγάπη και δύναμη για να τα καταφέρει!
Espressonews.gr




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment