Sunday, February 12, 2012

Διχασμένοι οι Γερμανοί για τη χρεοκοπία της Ελλάδας

http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/euro_sosivio_ellada_mikri-458x315.jpgΝα αποδεχθούν οι χώρες της Ευρώπης την χρεοκοπία της
Ελλάδας ζητεί το...

46% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF, ωστόσο ακριβώς ίδιο είναι το ποσοστό εκείνων που έχουν την αντίθετη άποψη.







Παρόλα αυτά, το 66% των ερωτηθέντων αμφισβητεί τη θέληση της Ελλάδας να εφαρμόσει τα μέτρα λιτότητας, ενώ μόλις στο 27% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι γίνονται κάποια σοβαρά βήματα στη χώρα.





Το 62% των ερωτηθέντων εκτιμά πάντως ότι μια χρεοκοπία της Ελλάδας θα έχει δυσάρεστες συνέπειες και για την οικονομία της Γερμανίας, ενώ στο 17% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που απάντησαν ότι θα έχει θετικές συνέπειες.





Στην ίδια δημοσκόπηση, ο συνασπισμός Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) συγκεντρώνει 37%, κερδίζοντας δύο μονάδες από τον περασμένο μήνα, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) χάνουν μία μονάδα και φθάνουν το 29%, οι Φιλελεύθεροι (FDP) μένουν «κολλημένοι» στο 3%, οι Πράσινοι χάνουν δυο μονάδες στο 14%, η Αριστερά μένει στο 7% και το Κόμμα των Πειρατών αυξάνει τις δυνάμεις του κατά μια μονάδα και φθάνει το 6%.





Τη διαχείριση της κρίσης από την Καγκελάριο εγκρίνει το 69%, ενώ γενικότερα θετική γνώμη για την Άγγελα Μέρκελ έχει το 77% των ερωτηθέντων.
newscode


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment