Thursday, February 2, 2012

A. Κανάκης: «τίποτα δεν λειτούργησε καλά. Όλα καταστράφηκαν» Τι είπε σε γαλλική εφημερίδα για την κατάσταση στην Ελλάδα


Για «προδοσία των ελίτ» και «δυναστείες που κυβερνούν την χώρα» έκανε λόγο ο Αντώνης Κανάκης, που μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» για την κρίση στην Ελλάδα και το πώς ζουν πλέον οι Έλληνες!




«Οι Έλληνες βουλιάζουν στην φτώχεια» είναι ο τίτλος του άρθρου της γνωστής εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί απόψεις πολιτών της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».

Μιλώντας έξω από τα δόντια, ο Αντώνης αναφέρει: «τίποτα δεν λειτούργησε καλά ως τώρα, αλλά από εκεί και μετά όλα καταστράφηκαν. Κανείς δεν εξεπλάγην που το ασθενοφόρο που έπρεπε να μεταφέρει τον Θόδωρο Αγγελόπουλο έπαθε βλάβη και τελικά χρειάστηκε να στείλουν άλλο. Είμαστε έκπληκτοι που βρέθηκε ασθενοφόρο. Είναι ό,τι να ‘ναι! Φοβάμαι ότι ακόμα κι αν αλλάξουν οι Έλληνες θα είναι μόνο προσωρινό».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό ΑΝΤ1», ο παρουσιαστής σχολίασε την συνέντευξή του. «Μας βλέπουν ως εξωγήινους στο εξωτερικό», είπε και τόνισε ότι με όλα αυτά που έγιναν φτάσαμε στα όρια της φτώχειας, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα παιδιά που υποσιτίζονται και την βία στα σχολεία της Ελλάδας.


tragiko




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment