Sunday, February 5, 2012

Άντρας άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικού τμήματος

http://www.newsbeast.gr/files/temp/8275477D80CEAFCF0CBDE54EE26BE012.jpg



Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός...

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στα Χανιά για τη σύλληψη ενός άντρα που άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικού τμήματος στην περιοχή του Αλικιανού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άντρα.





Ο δράστης, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει απασχολήσει και στον παρελθόν τις αρχές και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με μια καραμπίνα προς την κατεύθυνση του αστυνομικού τμήματος.





Ο άντρας που τραυματίστηκε είναι αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς φέρει τραύματα στην ωμοπλάτη που όμως δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.





Λίγο πριν τις επτά και μισή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.





Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν φτάσει στην περιοχή δίνουν πραγματική μάχη με το χρόνο για να συλλάβουν με ασφάλεια τον άντρα που έχει σπείρει τον τρόμο και τον πανικό, και να αποτρέψουν τα χειρότερα.





Να σημειωθεί ότι ό άντρας παλαιότερα, με τον ίδιο τρόπο είχε ανοίξει πυρ, μέρα μεσημέρι έξω από το κτίριο της Νομαρχίας.


24wro
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment