Monday, February 6, 2012

Μυστικά γάμου από την Γκουϊνεθ Πάλτροου

Η 39χρονη ηθοποιός – μαμά της 7χρονης Apple και του 5χρονου Moses και σύζυγος του τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν –
πιστεύει ότι τα πάνω-κάτω στο γάμο της...
τελικά τον έκαναν πιο δυνατό. «Οι γονείς μου ήταν παντρεμένοι για 30 περίπου χρόνια κι αυτό γιατί δεν ήθελαν ποτέ να πάρουν διαζύγιο την ίδια στιγμή. Πιστεύω ότι ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι και συνεχίζεις να είσαι μαζί με τον άλλον. Κάθε φορά που περνάς μια πραγματικά δύσκολη φάση, ξανα-ανακαλύπτεις πάλι κάτι νέο στον σύντροφό σου και τα πράγματα πάνε καλύτερα. Με τον Κρις είμαστε παντρεμένοι για περισσότερα από 8 χρόνια κι ακόμη το' χουμε», ήταν τα λόγια της Γκουϊνεθ Πάλτροου σχετικά.

Η Γκουϊνεθ επίσης παραδέχτηκε ότι πιστεύει πως ένας από τους λόγους που έχει διαρκέσει ο γάμος της, είναι επειδή είναι πρόθυμη να συμβιβάζεται. «Έχω μικρά παιδιά στο σχολείο. Θέλω ο γάμος μου και η οικογένειά μου να κρατήσουν οπότε πρέπει να βρίσκομαι εδώ όποτε ο Κρις έρχεται σπίτι».

Το ίδιο συμβουλεύει και τις διάσημες φίλες της να κάνουν. «Όπως είπα πρόσφατα και σε μία φίλη ηθοποιό που βγαίνει με κάποιον που έχει μεγάλη καριέρα -αν και δεν ακούγεται φεμινιστικό – πρέπει κανείς να συμβιβάζεται. Αν θες να έχεις οικογένεια, πρέπει να είσαι σύζυγος κι αυτό είναι μέρος της εξίσωσης της σχέσης. Η Gloria Steinem may μπορεί να με κρέμαγε γι' αυτό που λέω, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ό,τι καλύτερο μπορώ κι αυτό δεν είναι παρά αυτό που κάνει τη σχέση και την οικογένειά μας λειτουργική.

tromaktiko

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment