Monday, February 20, 2012

Τα πιο κολακευτικά χρώματα στο μακιγιάζ της άνοιξης

Eπιλέξαμε τις πιο hot αποχρώσεις της νέας σεζόν, που κολακεύουν

κάθε πρόσωπο...
Λιλά

Επιλέξτε μία σε κόμπακτ μορφή με σατινέ φινίρισμα και απλώστε την στα βλέφαρα ώστε το χρώμα να είναι οπάκ. Προσθέστε μια λεπτή γραμμή από μαύρο μολύβι στην πάνω και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και αρκετή μάσκαρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει τους μαύρους κύκλους με ένα καλό κονσίλερ ώστε να μην τονίζονται από το ιδιαίτερο αυτό χρώμα σκιάς.



Εσπεριδοειδή

Αρχικά επιλέξτε ένα χρώμα: κίτρινο, πορτοκαλί ή lime με σατινέ φινίρισμα. Το επόμενο βήμα είναι να το απλώσετε απαλά στα βλέφαρα -η πιο θηλυκή προσέγγιση είναι να μοιάζει η σκιά ξεβαμμένη. Πάρτε ένα μεγάλο πινέλο σκιάς και απλώστε το χρώμα από τις βλεφαρίδες μέχρι την κόγχη του ματιού και κατόπιν ολοκληρώστε το look με ένα ρουζ σε φυσική απόχρωση και lip gloss ή γυαλιστερό κραγιόν σχεδόν στο χρώμα των χειλιών.



Κοραλί

Το κοραλί αυτή τη σεζόν έχει έναν ροζέ τόνο, γεγονός που χαρίζει στα μάγουλα και τα χείλη ένα κοκκίνισμα όλο υγεία. Οι επιδερμίδες που κοκκινίζουν εύκολα, καλύτερα να επιλέξουν μια απόχρωση όχι τόσο ρόδινη, ενώ οι σταρένιες ας προτιμήσουν τους πιο ροζέ τόνους. Όσον αφορά στο ρουζ, οι κρεμώδεις υφές αφήνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το κραγιόν και αυτό πρέπει να μην είναι ματ, αλλά γυαλιστερό, σχεδόν διάφανο.



Τερακόττα
Πρόκειται για μια γυαλιστερή εκδοχή της απόχρωσης της καμμένης γης, η οποία κολακεύει όλα τα δέρματα. Απλώστε την στα βλέφαρα βάζοντας στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων μαύρο μολύβι και τονίζοντας με μάσκαρα. Εναλλακτικά, απλώστε στα μάτια και προσθέστε στην εξωτερική πλευρά μαύρη σκιά για ένα διαφορετικό smoky eye. Μην ξεχάσετε το bronzer -αν δεν το βάλετε στα μήλα του προσώπου για να γλυκάνει λίγο το χρώμα της επιδερμίδας σας, η σκιά μόνη της θα σας κάνει να δείχνετε ξεπλυμένη.
fashionlove



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment