Sunday, February 19, 2012

Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει από καρκίνο


Με οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν ασυνείδητοι γονείς από το Οχάιο των ΗΠΑ,
που στέρησαν από το οκτάχρονο αγοράκι τους την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που χρειαζόταν προκειμένου να σωθεί από καρκίνο.



Οι Monica Hussing και ο William Robinson, επικαλέστηκαν οικονομικά προβλήματα, όμως το δικαστήριο τελικά τους καταδίκασε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας. Οι γονείς ήταν και οι δύο χρήστες ναρκωτικών.

Παρόλα αυτά υπήρξαν κατηγορίες από τα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, ότι το παιδί υπέφερε για πάνω από δύο χρόνια, ότι οι αδένες στο λαιμό του είχαν πρηστεί και ότι εξέφραζε αφόρητους πόνους.

Η αδελφή της κατηγορούμενης στάθηκε εναντίον της και είπε στο δικαστήριο ότι προσφέρθηκε να βοηθήσει την οικογένεια και η Monica Hussing το αρνήθηκε. «Η αδερφή μου προτιμούσε να παίρνει ναρκωτικά παρά να βοηθάει το παιδί της», είπε.

Η μόνη που υπερασπίστηκε τους δύο κατηγορούμενους ήταν η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας η οποία είπε ότι «ο αδερφός της έπαιζε και ήταν σε θέση να κάνει ό,τι όλα τα παιδιά της ηλικίας του». Μάλιστα μετά από την κατάθεσή της ο δικαστής της ζήτησε να επαναλάβει τις δηλώσεις της κοιτάζοντας μία φωτογραφία του αδερφού της με σκοπό να της εξετάσει το ενδεχόμενο πιθανής ψευδορκίας.

quicknews



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment