Thursday, February 23, 2012

"Οι βιταμίνες δεν είναι φάρμακα"


Τα παιδιά που έχουν ισορροπημένο
πρόγραμμα διατροφής δεν χρειάζονται συμπληρώματα διατροφής και αυτό πρέπει να το ξέρουν οι γονείς τους. Ακόμα και τα παιδιά που θεωρούνται δύσκολα στο φαγητό, έχει βρεθεί ότι λαμβάνουν τις απαιτούμενες για την....




σωστή ανάπτυξη του οργανισμού τους ουσίες. Επομένως για τα περισσότερα παιδιά που φαίνονται και είναι υγιή η κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής δεν κρίνεται απαραίτητη. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε και ο περισσότερος κόσμος το αγνοεί είναι ότι υπερπληθώρα βιταμινών στον οργανισμό μπορεί να είναι τοξική! Οι βιταμίνες δεν είναι φαρμακευτική αγωγή και πρέπει να είστε πάντα σκεπτικοί με τη χορήγησή τους.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί ότι η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία συστήνει πλέον την έξτρα χορήγηση βιταμίνες D στα παιδιά.

Ερευνες έχουν δείξει ότι κάποια μεγαλύτερα παιδιά αλλά και ενήλικες έχουν έλλειψη βιταμινης D, μιας βιταμίνης που βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου και διατηρεί τα κόκαλά μας γερά και υγιή, ενώ παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος.

Επίσης, ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής ίσως πρέπει να παρέχεται σε παιδιά που βρίσκονται σε αυστηρές δίαιτες. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα συζητάτε με τον παιδίατρό σας...
mother.gr




ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment