Saturday, February 25, 2012

Μήνυμα σε μπουκάλι ταξίδεψε για έξι μήνες στον Ατλαντικό!

Ένα μήνυμα μέσα σε μπουκάλι που ταξίδεψε σχεδόν 3.200 χιλιόμετρα στον ωκεανό έφερε κοντά δύο οικογένειες...
από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Ο Aidan Curtis βρήκε το μπουκάλι με μήνυμα σε παραλία κοντά στο Ντέβον, στη Βρετανία, ενώ έκανε βόλτα με το σκύλο του.

Ο 36χρονος άνδρας πήρε το πλαστικό μπουκάλι με το σημείωμα και το πήγε στο σπίτι του, στη σύζυγό του Melanie και την 11 μηνών κόρη τους την Isobel.

Όταν διάβασαν το μήνυμα κατάλαβαν πως το μπουκάλι είχε «κολυμπήσει» έως τη Βρετανία από το Newfoundland του Καναδά!

Η 11χρονη Mataia Warren ήταν εκείνη που είχε ρίξει το μπουκάλι στη θάλασσα στις 27 Αυγούστου πέρσι, όταν έμενε στην περιοχή με τους παππούδες της. Η Mataia είχε γράψει για την ιδέα της να στείλει το μήνυμα αυτό και παρακαλούσε όποιος το βρει να της απαντήσει είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω τηλεφώνου. Έτσι, προς μεγάλη της έκπληξη άκουσε τους παραλήπτες του μπουκαλιού στη Βρετανία να της μιλούν έξι μήνες μετά!

Η σύντροφος του Curtis, που είχε βρει το μπουκάλι στην παραλία, απάντησε στη μικρή Mataia σαν να της έγραφε η κόρη της, κι έβαλε στο φάκελο μία φωτογραφία της Isobel κι ένα κοκαλάκι για τα μαλλιά. «Σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να λάβει απάντηση από την Isobel και ελπίζω να κρατήσουν επαφή όταν μεγαλώσουν», είπε.

Ο καναδικός ραδιοφωνικός σταθμός CBC επικοινώνησε με τους παραλήπτες του μπουκαλιού, τους ενημέρωσε πως η Mataia θα έβγαινε στον αέρα να μιλήσει για την ιδέα της και τους ζήτησε να μιλήσουν κι εκείνοι και να της κάνουν έκπληξη.

«Μερικές φορές η Mataia με ρωτούσε: «Tι να απέγινε το μπουκάλι μου;». Αλλά δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο», είπε η μητέρα της.








dete.gr





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment