Saturday, February 11, 2012

Αναστάτωση στις φυλακές Αλικαρνασσού

http://www.newsbeast.gr/files/temp/11CB52A1EA78E407A16E17FB0AFB3BB5.jpgΝεαροί έχουν βγει στην ταράτσα...


Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στις φυλακές Αλικαρνασσού όπου σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά άτομα έχουν ανεβεί στην ταράτσα.







Όπως αναφέρει το cretalive.gr δεν πρόκειται για κρατούμενους αλλά για νεαρούς που συγκεντρώθηκαν για άγνωστο λόγο στην περιοχή, ενώ στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.





Εκρηκτική είναι η κατάσταση όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες στο σωφρονιστικό κατάστημα της Ν. Αλικαρνασσού, όπου επιστρατεύτηκε ιδιώτης μάγειρας για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί.





Οι κρατούμενοι απέχουν από τα καθήκοντά τους στα μαγειρεία και στην καθαριότητα των χώρων.





Ο ιδιώτης μάγειρας ανέλαβε δράση από προχθές ενώ αναμένεται να παραμείνει μέχρι να βρεθεί λύση και οι έγκλειστοι να επιστρέψουν κανονικά στα καθήκοντά τους.





Από τη διεύθυνση της φυλακής έχει δοθεί προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες καθώς θα πρέπει να τρέφονται σωστά λόγω της κατάστασης της υγείας τους.





Η εικόνα που παρουσιάζει το σωφρονιστικό κατάστημα του Hρακλείου είναι τραγική αφού παντού υπάρχουν σκουπίδια και ακαθαρσίες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και η υγεία των κρατουμένων.





Από τη διεύθυνση έγινε γνωστό ότι η φυλακή θα πρέπει να καθαριστεί από τους ίδιους τους εγκλείστους εάν δε θέλουν να νοσήσουν αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει κάποιο συνεργείο καθαρισμού , άποψη που είχε εκφραστεί αλλά απορρίφθηκε.





Έντονα παράπονα έχουν εκφραστεί και για την αναβολή κάποιων επισκεπτηρίων με αποτέλεσμα να υπάρχουν κρατούμενοι οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απειλήσει ότι είναι ικανοί ακόμη και να κόψουν τις φλέβες τους εάν δεν δοθεί κάποια λύση για να δουν τους δικούς τους ανθρώπους.

24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment