Friday, February 17, 2012

Αφροδισιακά μενού μαγειρικής για τα ζώδια! (¯`♥´¯)(¯`♥´¯)(¯`♥´¯)

Ο έρωτας τελικά, περνά από το στομάχι!
Ετοιμάζεις ρομαντικό δείπνο για το ταίρι σου; Θέλεις να μάθεις πως θα έχεις περισσότερες πιθανότητες από την τραπεζαρία να περάσετε στην κρεβατοκάμαρα; Το φαγητό μπορεί να μετατραπεί σε μαγικό ερωτικό φίλτρο. Όμως, δεν λειτουργούν όλες οι τροφές με τον ίδιο τρόπο σε όλους. Μάθε πως θα διεγείρεις τις αισθήσεις του συντρόφου σου, με βάση το ζώδιό του!



Κριός

Στον Κριό αρέσει η υγιεινή διατροφή, με ουσίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη του και τον δυναμώνουν. Φυσικά, μετά είναι λογικό να θέλει να εκτονώσει κάπου όλη αυτή την ενέργεια. Ένα δείπνο με ψάρι, συνοδευμένο με βραστά λαχανικά και εξωτικά φρούτα για επιδόρπιο, όπως ανανά και μάνγκο, θα μεταμορφώσουν τον Κριό σε έναν άγριο κυνηγό, και το θήραμα θα είσαι εσύ!



Ταύρος

Το δείπνο που θα ετοιμάσεις για τον Ταύρο θα πρέπει απαραιτήτως να εμπεριέχει πρωτεΐνες. Μην πάει όμως το μυαλό σου σε τίποτα φυτικές πρωτεΐνες, σόγια και τέτοια! Του αρέσει το καλοψημένο κρέας και το θέλει σε ποικιλία. Αν μάλιστα του μαγειρέψεις ένα κοκκινιστό, καρυκευμένο με μαύρο πιπέρι, μπαχάρι και κανέλα, θα κάνεις τον Ταύρο… μαινόμενο! Φρόντισε οπωσδήποτε να έχεις κάποιο γλυκό, που θα τιμήσει δεόντως- όχι απαραίτητα για επιδόρπιο, μπορεί και για πρωινό!



Δίδυμοι

Οι παράξενες κι ασυνήθιστες γεύσεις πάντα εντυπωσιάζουν το Δίδυμο. Μαγείρεψέ του σολομό με φινόκιο, κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα, χοιρινό με δαμάσκηνα. Πειραματίσου εσύ στην κουζίνα και θα τον κάνεις να θέλει να πειραματιστεί κι εκείνος με τη σειρά του στην… κρεβατοκάμαρα! Θα τον ενθουσιάσεις, αν φτιάξεις κάτι που δεν έχει ξαναδοκιμάσει ποτέ, γι’ αυτό τρέξε να προμηθευτείς ένα βιβλίο με gourmet συνταγές!



Καρκίνος

Ο Καρκίνος παρασύρεται ερωτικά, μόνο όταν νιώσει οικειότητα και θαλπωρή σε ένα χώρο. Αυτό μπορείς να το πετύχεις, αν τηλεφωνήσεις στη μαμά σου να σου δώσει μερικές παραδοσιακές συνταγές! Λατρεύει τον μουσακά και τα σπιτικά γλυκά κι αν τα φτιάξεις με τα χεράκια σου, θα νοιώσει σαν στο σπίτι του! Μετά από αυτό, θα παραδοθεί άνευ όρων!



Λέων

Το Λιοντάρι μας, ακόμη και σε ένα απλό δείπνο στο σπίτι, αναζητάει την πολυτέλεια. Θα του σερβίρεις στο καλό σου σερβίτσιο, με λινό τραπεζομάντηλο και κεριά αναμμένα! Το μενού όμως που θα ανάψει τα αίματα, πρέπει να αποτελείται από απλές και καθαρές γεύσεις. Κρέας με πατάτες ή ρύζι, μια πλούσια μακαρονάδα με σαλάτα. Καλύτερα λοιπόν να αποφύγεις το στρούντελ σολομού με παπαρουνόσπορο και το κέικ με παντζάρια και καρότα για επιδόρπιο! Η πολυτέλεια πρέπει να περιορίζεται στο περιβάλλον και να μην επεκτείνεται στις γεύσεις!



Παρθένος

Θα απολαύσει πραγματικά ένα υγιεινό δείπνο, πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, χωρίς περιττά λίπη. Το κλειδί της επιτυχίας έγκειται στην εμφάνιση. Θα κλέψεις τις εντυπώσεις με μια πλούσια σαλάτα ρόκας με μπαλσάμικο και κρουτόν. Φυσικά, τα λαχανικά πρέπει να αστράφτουν από καθαριότητα και να είναι φρέσκα. Δε χρειάζεται μεγάλη ποικιλία, γιατί δεν τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού- ειδικά το βράδυ τσιμπάει- μπορεί ακόμη κι εσένα!



Ζυγός

Το κλειδί αποπλάνησης του Ζυγού είναι η ισορροπία των γεύσεων. Δεν του αρέσουν περίεργες και έντονες τροφές, που δεν μπορεί να χωνέψει. Ιδανικό κυρίως πιάτο είναι ένα ελαφρύ φιλέτο κοτόπουλο, χωρίς πολλά μπαχαρικά. Δεν τρώει βαριά, γιατί μετά νιώθει άβολα. Επίσης, μην ξεχάσεις πως λατρεύει τα φρούτα. Κλείσε λοιπόν το δείπνο με μια πλούσια φρουτοσαλάτα με σιρόπι και θα κάνεις το Ζυγό να παραμιλά από πάθος για σένα! Φρόντισε να έχεις στο σπίτι και σαντιγύ- είτε για τη φρουτοσαλάτα, είτε για αργότερα!



Σκορπιός

Καυτερά και πικάντικα φαγητά, μπορούν να τρελάνουν τον Σκορπιό. Μη φοβηθείς το πιπέρι και το τσίλι. Όσο πιο καυτερό το φαγητό, τόσο πιο φλογερός θα γίνει κι εκείνος. Ετοίμασε ξεροψημένες φτερούγες από κοτόπουλο με πικάντικη σάλτσα κι ο Σκορπιός θα σβήσει τη φλόγα που θα του ανάψεις …στο κρεβάτι!



Τοξότης

Ο Τοξότης είναι λάτρης της διεθνούς κουζίνας. Για να τον εντυπωσιάσεις, θα πρέπει να τον ταξιδέψεις σε άλλες χώρες και, αν αυτό είναι δυνατό, να του προσφέρεις κάτι που δεν έχει ξαναδοκιμάσει ποτέ! Επειδή αυτό όμως είναι μάλλον απίθανο, ακολούθησε το σίγουρο δρόμο της Λιβανέζικης κουζίνας, με χούμους και ταμπουλέ. Και φυσικά, μην ξεχάσεις να ετοιμάσεις ή να αγοράσεις και μερικά γλυκά Βυρηττού!



Αιγόκερως

Αφροδισιακά φαγητά, όπως φρούτα της θάλασσας ή μια αστακομακαρονάδα, θα κάνουν τον Αιγόκερω να παραλύσει από το πάθος του για σένα. Του αρέσουν πολύ τα θαλασσινά κι έχει αποδειχθεί ότι στο ζώδιό του έχουν ευεργετικές ιδιότητες. Μην του σερβίρεις ψωμιά και πολλά ορεκτικά, αλλά φρόντισε να συνοδέψεις το δείπνο με ένα καλό κόκκινο κρασί.



Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να σε βλέπει την ώρα που θα ετοιμάζεις το δείπνο. Του αρέσει να παρακολουθεί τη διαδικασία, γι’ αυτό μην τα ετοιμάσεις όλα από πριν, αλλά περίμενέ τον τα μαγειρέψετε μαζί. Τρώει τα πάντα, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η εμφάνιση του πιάτου. Βάλε λοιπόν τη φαντασία σου να δουλέψει. Και να έχεις προετοιμαστεί για όλα, αφού αν σε δει να ψιλοκόβεις τις φράουλες για το επιδόρπιο ή να ανακατεύεις τη ζεστή σοκολάτα, μπορεί να μην προλάβετε καν να φάτε!



Ιχθείς

Του αρέσουν περισσότερο τα ορεκτικά, παρά το κυρίως πιάτο. Θέλει να βλέπει ποικιλία στο τραπέζι και δεν του αρέσουν οι βαριές γεύσεις. Λατρεύει τις γαρίδες και γενικά τα θαλασσινά, αγαπάει τα μανιτάρια, τα τυριά και γενικά όλα τα μεζεδάκια. Όλα αυτά σηκώνουν ουζάκι, γι’ αυτό, αν θέλεις η βραδιά να έχει εξέλιξη, πρόσεξε λίγο την ποσότητα που θα πιείτε!



Με όλα αυτά, μας ήλθε στο μυαλό, ο Θέμης Ανδρεάδης!

Τι ρομαντικό το γεύμα, τι ωραία η ζωή!

Σε λιγάκι θα ‘ρθουν τα φιλέτα, και σαλάτα, σπαράγγια και σως,

Σ’ αγαπώ, θα στο πως νέτα σκέτα, κι ένας μαιτρ θα σερβίρει στητός!

tlife



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment