Wednesday, February 15, 2012

Όταν τα ζώδια συναντούν τον Έρωτα

ΚΡΙΟΣ

Άντρας: σε κάθε γνωριμία όταν κεραυνοβοληθεί από τον έρωτα, ο άντρας Κριός καίγεται σαν το άχυρο… όποια καταφέρει να τον κατακτήσει, κερδίζει την πλήρη αφοσίωσή του.

Γυναίκα: πριν συναντήσει τον έρωτα της ζωής της, η γυναίκα Κριός μοιάζει να απλώνει τα δίχτυα της γοητείας της παντού. Μόλις όμως βρει τον κατάλληλο σύντροφο μπορεί δίπλα του να υπομείνει τα πάντα και να αφοσιωθεί σ΄αυτόν.




ΤΑΥΡΟΣ
Άντρας Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ αγαπητός στις γυναίκες. Και μέχρι ν΄αποφασίσει, ραγίζει πολλές καρδιές.

Γυναίκα Η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ αισθησιακή και επιθυμητή στο άλλο φύλλο. Δεν είναι όμως η γυναίκα της μιας βραδιάς. Η πίστη σε μια σχέση είναι πολύ σημαντική γι΄ αυτήν και συχνά φτάνει σε σκηνές ζηλοτυπίας για τον σύντροφο της.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Άντρας Οι άντρες Δίδυμοι αμφιταλαντεύονται στον έρωτα, φλερτάρουν με πολλές γυναίκες και ταυτόχρονα αναζητούν τη μία και μοναδική.

Γυναίκα άκρως γοητευτικές και παιχνιδιάρες, οι γυναίκες Δίδυμοι δημιουργούν αρκετές σχέσεις και γνωριμίες, προτού επιλέξουν και καταλήξουν στον ένα και μοναδικό σύντροφο.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άντρας Ο άντρας Καρκίνος είναι διακριτικός, εχέμυθος και πολύ στοργικός σε μια σχέση. Ωστόσο μπορεί να γίνει και εξαιρετικά ζηλιάρης.

Γυναίκα Η γυναίκα Καρκίνος λατρεύει τις στιγμές που μυεί τον αγαπημένο της στα δικά της μονοπάτια του έρωτα. Υπάρχουν στιγμές που η ίδια αντιδρά με μεγάλη ευθιξία και άλλες που εμφανίζει πολύ κυκλοθυμική συμπεριφορά




ΛΕΩΝ
Άντρας Ο Λέων πείθει με τη γοητεία και το δικό του μοναδικό τρόπο. Όταν είναι ερωτευμένος, συμπεριφέρεται ενστικτωδώς και με πολύ πάθος.

Γυναίκα Η Λέαινα δίνει μεγάλη σημασία στη δυνατότητα του συντρόφου της να την ψυχολογεί, να την καταλαβαίνει και να μαντεύει τις επιθυμίες της. Όσο για τις ψεύτικες προσπάθειες των θαυμαστών της, μπορεί να τις καταλάβει αμέσως.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άντρας Οι άντρες Παρθένοι σχεδόν ποτέ δεν παίρνουν πρωτοβουλίες ούτε εξωτερικεύουν εύκολα όσα νιώθουν. Είναι πολύ κλειστοί χαρακτήρες και φροντίζουν να είναι πάντα τυπικοί στη συμπεριφορά τους. Μερικές φορές μάλιστα στηρίζονται ιδιαίτερα στις τυχερές τους πολύτιμες πέτρες.

Γυναίκα Η γυναίκα Παρθένος δεν θα αργήσει ποτέ σε ραντεβού και είναι πάντα συνεπής σε όλα της. Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά περιμένει όμως και από το σύντροφο της. Δεν είναι από τις γυναίκες που ζηλεύουν και περιμένει ότι ο άντρας της θα της είναι πιστός.




ΖΥΓΟΣ
Άντρας Συνήθως είναι δύσκολο για τους άντρες Ζυγούς να αποφασίσουν για μια κοπέλα. Κλίνουν μια από εδώ και μια από εκεί, αμφιταλαντεύονται και δύσκολα δεσμεύονται. Με την πάροδο του χρόνου όμως συνειδητοποιούν και παραδέχονται τα λάθη τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις.

Γυναίκα Εξαιτίας της μεγάλης επιρροής της από την Αφροδίτη, η γυναίκα Ζυγός είναι πολύ αισθησιακή, ερωτεύεται εύκολα χωρίς όμως να παίρνει κάθε σχέση και πολύ σοβαρά. Σπάνια θα προσπαθήσει και θα πιέσει το σύντροφό της να είναι συνέχεια δίπλα της, καθώς θέλει να νιώθει ελεύθερη.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άντρας Ο άντρας Σκορπιός αγαπάει και λατρεύει τα πάθη και τις αδυναμίες του. Οι ωραίες γυναίκες τον μαγνητίζουν, παρόλο που η ομορφιά για τον ίδιο είναι κατά τα άλλα τυπικό και αναμενόμενο θέμα.

Γυναίκα Με την πρώτη ματιά κρίνουν και εκτιμούν οι γυναίκες Σκορπιοί το «θήραμά» τους. Το παροιμιώδες πάθος που τις κυριεύει αναζητά έναν εμφανίσιμο και πολλά υποσχόμενα άντρα, για να ικανοποιηθεί έστω και προσωρινά.




ΤΟΞΟΤΗΣ
Άντρας Οι άντρες Τοξότες αγαπούν πολύ την ελευθερία τους, χωρίς να είναι το μοναδικό τους κριτήριο για την ευτυχία. Δεν αντέχουν μόνοι τους, όμως δε θα υποκριθούν και ότι είναι ερωτευμένοι. Θα μείνουν σε μια σχέση μόνο όταν υπάρχει συναίσθημα από την πλευρά τους.

Γυναίκα Μερικές φορές η γυναίκες Τοξότες παίρνουν ελαφρά τα ερωτικά ζητήματα. Αφήνονται στις ερωτικές εμπειρίες, δίνουν στο σύντροφο τον έλεγχο και εκείνες απλώς εύχονται να είναι έξυπνος και υψηλού πνευματικού επιπέδου.




ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Άντρας Οι άντρες Αιγόκεροι ανήκουν στην κατηγορία των πολύ επιθυμητών αλλά και διακριτικών συντρόφων. Ερωτεύονται τον τρόπο σκέψης στη γυναίκα, γι΄αυτό επιδιώκουν να τη γνωρίσουν καλύτερα, και χρειάζονται συνήθως αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσουν αλλά και να εκφράσουν όσα νιώθουν.

Γυναίκα Οι γυναίκες Αιγόκεροι περιμένουν υπομονετικά μέχρι να βρούν αυτόν που εκείνες θεωρούν κατάλληλο για σύντροφο. Από αυτόν περιμένουν να φέρεται πάντα σωστά και ευγενικά, να είναι εγκάρδιος και λογικός.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άντρας Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού κύκλου ερωτεύονται συχνά με την πρώτη ματιά και αφήνονται χωρίς ενδοιασμούς να ζήσουν την εμπειρία.

Γυναίκα Οι γυναίκες Υδροχόοι αγαπούν τις εκπλήξεις, ακόμα και μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις, και φροντίζουν να αιφνιδιάζουν ευχάριστα και εκείνες τον σύντροφό τους.




ΙΧΘΕΙΣ
Άντρας Οι άντρες Ιχθείς δείχνουν μεγάλη κατανόηση στη σύντροφό τους και είναι πολύ συναισθηματικοί. Χάρη στην έντονη διαίσθηση που έχουν μπορούν να καταλάβουν και να νιώσουν τις ανάγκες της συντρόφου τους ανά πάσα στιγμή.

Γυναίκα Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου ζουν μέσα στο συναίσθημα και είναι πολύ ήπιων τόνων. Μόλις βρουν τον κατάλληλο σύντροφο, του αφιερώνονται παραδειγματικά και είναι πάντα εκεί γι΄αυτόν.





fe-mail.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment