Sunday, February 5, 2012

Τόνυ Μαυρίδης - Ευαγγελία Καραμπατζάκη

Τόνι Μαυρίδης-Ευαγγελία Καραμπατζάκη
: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ διασκέδασαν χθες στους Ρόκκο-Αναστασιάδη

Ο Τόνι Μαυρίδης φανερά ανανεωμένος και χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού, διασκέδασε χθες....



παρέα με την σύντροφο του, στους Ρόκκο-Αναστασιάδη.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης φαίνεται πως διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του, τόσο στα επαγγελματικά με τις πλατινένιες επιτυχίες του όσο και στα ερωτικά.

Είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ και το δείχνει, λένε οι θαμώνες που τους είδαν χθες στο γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κρατώντας συνεχώς την σύντροφο του στην αγκαλιά του σε διακριτικό καναπέ καθώς θέλανε να αποφύγουν τα φλας και τις κάμερες.

Οι πληροφορίες, από το στενό περιβάλλον του Τόνι αναφέρουν πως πρόκειται στα μέσα του καλοκαιριού να ανέβει επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη. Μία κοπέλα που ενώ την βλέπεις, νομίζεις πως είναι κάποιο γνωστό μοντέλο της Αθήνας, στην πραγματικότητα είναι ένα απλό κορίτσι που κατάγεται από την Βόρεια Ελλάδα, δεν έχει να κάνει με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι ο άνθρωπος που του έδωσε ζωή καθώς είναι η πηγή έμπνευσης του στα επαγγελματικά και οι δυο τους χαίρονται τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment