Thursday, February 9, 2012

Άντρες… σε κάποια πράγματα, απλώς δεν το “έχουν”

1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…


…να φάνε κάτι που δεν ψήθηκε στα κάρβουνα
Φιλέτο ταρτάρ με chutney πορτοκαλιού; Όχι. Noodles με αμλυγδαλα και σος σόγιας; Όχι- και μην τους απειλείτε με τα chopsticks, θα γίνουν βίαιοι. Sushi; Ενδιαφέρον (σαν sequel του Άλιεν Vs Γιγαντιαίο Φύκι), αλλά και πάλι όχι… Κάπως έτσι, οι γαστριμαργικές σας επιλογές ως ζεύγος περιορίζονται στα: μπριζόλες (στα κάρβουνα), μπιφτέκια (στα κάρβουνα), παϊδάκια (το μαντέψατε, στα κάρβουνα) και γεμιστά. ΟΚ, αυτά δεν είναι στα κάρβουνα, τα έχει βάλει στο φούρνο η μανούλα…
Πώς μπορείτε να βοηθήσετε: Δεν μπορείτε. Είναι προγραμματισμένοι να εμπλέκονται σε αγνώστου ταυτότητας γαστριμαργικές περιπέτειες, ακόμα και αν είναι για το καλό της ζωής τους, της σχέσης τους και των επιπέδων χοληστερίνης τους. Οπότε συνεχίστε τις εξόδους σας σε τέτοια μέρη με τις φίλες σας, χωρίς εκείνον. Όταν (κάποια στιγμή) σας αναζητήσει, εξηγήστε του πως «αυτά τα φαγητά είναι πολύ compliqué για κείνον» την επόμενη φορά θα είναι εκεί.

2 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…
…να δουν ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί δεν μιλούν αγγλικά
Στο κινηματογραφικό τους υποσυνείδητο τα πράγματα είναι απλά: ένα χολιγουντιανό blockbuster με τον Μπρους Γουίλις, μερικούς εξωγήινους και πρωταγωνίστριες που τρέχουν topless είναι ταινιάρα. Ένα road movie που περιγράφει τη ρομαντική φιλία ενός καπνοδοχοκαθαριστή και ενός χαμινιού στις παγωμένες στέπες του βορείου Καζακστάν δεν είναι –και ο σκηνοθέτης, μαζί με το κράτος που έδωσε τη σχετική επιχορήγηση, πρέπει να καούν στην πυρά.
Πώς μπορείτε να βοηθήσετε: Με υπομονή, επιμονή και ένα έξυπνα διαλεγμένο ρεπερτόριο από γαλλικές και ισπανικές ταινίες για αρχή (όπου γαλλικές σκεφτείτε «Μόνικα Μπελούτσι» και ισπανικές «Πενέλοπε Κρουζ») πολύ σύντομα θα καταλάβουν πως και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος έχει πολλές κρυμμένες (ενίοτε όχι και τόσο κρυμμένες) χάρες. Μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο εύκολα και για τον κινηματογράφο του Καζακστάν…

3 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…
…να θυμηθούν κάτι που ειπώθηκε πριν από μια βδομάδα
Ακριβώς όπως τους είναι αδύνατο να βλέπουν τηλεόραση την ώρα που ξεφυλλίζουν ένα περιοδικό και μιλάνε για το μέλλον της σχέσης τους, έτσι οποιαδήποτε πληροφορία επεξεργάζεται και ταξινομεί ο εγκέφαλός τους διαγράφεται μετά από μια βδομάδα. Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι αυτό συμβαίνει για να διατηρείται αρκετά άδειος ο σκληρός δίσκος, ώστε να μπορεί να αποθηκεύσει τα απαραίτητα (όπως τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του Ολυμπιακού από το 1999. Ή, το σεξ).
Πως μπορείτε να βοηθήσετε: Να τους ηχογραφήσετε. Να κτατάτε ένα αρχείο ταξινομημένο ανά ημέρα και θέμα συζήτησης, ώστε να μπορείτε να αποδείξετε… Σοβαρά τώρα, η συγκεκριμένη «αναπηρία» είναι εκνευριστική (ειδικά όταν πρέπει να επαναλάβετε, για έκτη φορά, πως το Σάββατο έχετε εκείνη την υποχρέωση, όπου εσείς θα φορέσετε κάτι λευκό), αλλά μπορεί να είναι και απείρως διδακτική για εσάς. Πάψτε να δίνετε τόσο μεγάλη σημασία στην κάθε κουβέντα…

4 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…
…να καταλάβουν για πιο χρώμα τους μιλάμε
Είναι γνωστό. Ο αμφιβληστροειδής των αντρών που σέβονται τον εαυτό τους αντιλαμβάνεται τα χρώματα του ουράνιου τόξου, το άσπρο και το μαύρο. Οποιαδήποτε άλλη απόχρωση απλώς είναι γι’ αυτούς κινέζικα (οπότε καλύτερα να καεί στην πυρά μαζί με εκείνο το σκηνοθέτη από το Καζακστάν).
Πώς μπορείτε να βοηθήσετε: Παρουσιάστε το εν λόγω χρώμα με τη μορφή τριχρωμίας R.G.B όπως στην οθόνη του PC τους (ακόμα και αν δεν καταλάβατε εσείς, θα καταλάβουν εκείνοι). Ή, αν είναι πια τόσο ζήτημα ζωής και θανάτου αν το ριχτάρι που θα διαλέξετε για την κρεβατοκάμαρα θα είναι μπλε ραφ ή μπλε του Yves Klein, φωτογραφίστε το και στείλτε το με MMS.

ladyroom.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment